Henrik Schyffert

Karriären för Henrik Schyffert är som en nöjes-pytt i panna; tv-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han vann pris som Årets manliga komiker både 2007 och 2016, och har genom åren skapat några av Sveriges största humorsuccéer som skådats på en scen, exempelvis ”I manegen med Glenn Killing”, ”The 90’s-ett försvarstal”, ”Big Comedy”, ”Ljust & Fräscht”, ”Standup med Gustafsson och Schyffert – Roligt för delar av familjen” och ”ÄGD – vad kostar ett rikare liv?”.

Henrik var en av grundpelarna i både ”Hassan”- och ”Killinggänget” – två hyllade humorgäng med kultstämpel som lagt grund till dagens humorsverige med t.ex. ”Nilecity 105,6”, ”Fyra nyanser av brunt”, ”Drömmen om Herrön” och åtskilliga busringningar. Han har även hyllats för mängder av tv-serier såsom ”Allt faller”, ”Alla är fotografer” och ”Landet brunsås”. På senare år har vi sett honom i succé-program så som ”Solsidan” och ”Sjölyckan”.

Henrik Schyffert har under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen och skoldiscon (klass 7b i Kristofferskolan – mycket lyckad kväll!). Han kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse, och även göra 20 minuter underhållande standup efter kaffet och innan bandet går på.

Henrik Schyffert konferencier föreläsare komiker

Med sin långa erfarenhet från varierande uppdrag kan ni vara helt trygga i ert val, då Henrik Schyffert alltid levererar på toppnivå. En väldigt hög lägstanivå så att säga.

Visste ni att Henrik även varit delaktig i en bok också, tillsammans med Fredrik Lindström? I januari 2011 hade showen Ljust & Fräscht premiär, varav boken innehåller många av godbitarna från den, men också massor som aldrig fick plats. Ljust & Fräscht-boken är fylld av allvarliga och komiska betraktelser av den svenska inredningshysterin, topplistor, trendanalyser, inredningsminnen och en mängd bostadsporriga överraskningar. Lika högaktuell idag som då!

Föreläsningar med Henrik:

  • Släpp sargen!
    En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ och hur man får andra att inse detsamma. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.

Henrik Schyffert kan bokas som:

  • Konferencier
  • Föreläsare
  • Komiker/Ståuppare

Alternativa föreläsare

David HelleniusKristian Luuk

Foto: Kitty Lingmerth | Agentur: Kahlo


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.