Pia Sundhage

Pia Sundhage är först och främst förbundskapten för Brasiliens damlag. Men hon är också en otroligt inspirerande föreläsare! När man lyssnar på Pia kastas man mellan tänkvärda klokheter om ledarskap och gruppdynamik till att hon får feeling och understryker sitt budskap med att sjunga några rader Bob Dylan. Som du förstår blir det aldrig tråkigt med Pia!
Det är med stor inlevelse och engagemang som hon delar med sig av allt hon lärt sig, både som lagspelare och som ledare. Hon vet vad det innebär att behöva prestera max i såväl medgång som motgång och hur man kan göra för att hitta motivationen när den saknas som mest men behövs som bäst.

Pia Sundhage lever för fotbollen. Tidigare som framgångsrik spelare, men på senare år som kanske ännu mer framgångsrik tränare. Under tiden som hon tränade USA:s damlandslag tog de hem dubbla OS-guld och Pia blev själv utsedd till årets damtränare vid den internationella FIFA-galan 2013. Åren 2012-2017 var hon huvudtränare för Sveriges damlandslag, vilka hon förde till EM-brons och OS-silver. I juli 2019 blev hon utvald till det mycket prestigefyllda uppdraget som förbundskapten för Brasiliens damlandslag, med ett kontrakt som lyder på fyra år. Pia är också den första kvinna att bli invald i Svensk fotbolls Hall of Fame.

Listan kan göras lång, och det är lätt att förstå att Pia under dessa år lärt sig otroligt mycket om ledarskap, teamutveckling, motivation, resultat- och målfokus m.m.

Anlita Pia och du kommer att få ta del av så mycket värdefull kunskap om allt detta och mycket mer. Kunskap som är lika relevant på arbetsplatsen som på fotbollsplanen. Dessutom kommer du ha en underbart skön stund under tiden du lyssnar på henne!

Pia Sundhage föreläsare

Du ska anlita Pia Sundhage när du/din verksamhet vill:

  •  Ha en föreläsare utöver det vanliga och ett personligt framförande
  • Boosta er som grupp, bygga lagkänsla och utveckla er som team
  • Slipa på ledarskapet och lära mer om hur man sprider motivation och målmedvetenhet

Pia Sundhage kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss för att bolla idéer!

 

Alternativa föreläsare
Mia Törnblom  |  Jonas Eriksson |  Ari Riabacke


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.