Referenser

Lätt och smidigt att boka!

Det gick lätt och smidigt att boka föreläsare på Talking Minds. Föreläsaren Susanne Canu inspirerade hela vår arbetsgrupp och det enda vi har att anmärka på var att föreläsningen var för kort … nästa gång bokar vi en hel dag!

Annica Frösslund
Landstinget Västmanland, Kärlkirurgiska kliniken

Vi rekommenderar Talking Minds.

Vi från Samsyn Tillberga är fantastiskt nöjda med att få ha Viktor Frisk som föreläsare, engagemang, glädjespridare och med en proffsighet av absolut världsklass levererade Viktor en föreläsning som det kommer pratas om mycket bland kidsen i Tillberga.

Det är svårt att inte älska en sådan person som ger sitt yttersta i alla lägen utan att kräva något tillbaka, Viktors föreläsning kommer att sitta kvar länge i folks minnen och vi har fått enormt positiva reaktioner efter att ha haft Viktor här.

Han kom, såg, imponerade och spred en fantastisk energi runt sig, vi kommer garanterat att rekommendera Viktor och Talking Minds med Petra i spetsen i framtiden.

Och vilka vi kommer att ta kontakt med direkt vid nästa föreläsning? Talking Minds såklart 😉

Mikael Schweitz
Samsyn Tillberga

Petra var grym på att hitta rätt talare för oss …

Jag träffade Petra på Talking Minds av en slump på Motivationsdagen. Vi hade aldrig tidigare anlitat talare/motivatörer/inspiratörer inom vårt bolag. Sedan dess har vi bokat vid några tillfällen.

Petra var grym på att hitta rätt talare för oss, och även ta fram den talare vi ville ha vid ett speciellt tillfälle. Det har varit både lätt och roligt att jobba med Petra, då hon inte är efterhängsen säljare som trycker på eller försöker sälja mer än jag vill ha. Vi kommer definitivt använda oss av Petra och Talking Minds i framtiden.

Christina Molin, vice VD
Djurfarmacia Sverige AB