I onsdags så presenterades Årets Sommarvärdar i P1. En utav stjärnorna som skall debutera som sommarvärd är Suad Ali! Vi är säkra på att hon kommer göra en stor succé med sitt sommarprat.

Suad har arbetat med migrationsfrågor de senaste sex åren. Hon började sin karriär i den ideella sektorn och tog sedan steget över till myndighetsarbete och jobbar idag som expert på Migrationsverket. Hos oss kan ni boka en föreläsning med Suad där hon bland annat föreläser om ungt ledarskap. Hon är även en mycket omtyckt krönikör i tidningen Chef.

Fick under studierna i statsvetenskap ensam representera Sverige på världens största forum för unga ledare; One Young World. Med på affärstidningen Forbes lista ”30 under 30” för unga talanger i Europa. Vinnare i kategorin Årets opinionsbildare när Veckans Affärer utsåg Sveriges Unga Supertalanger 2016. Suad har siktet inställt på FN:s högkvarter.

Kl. 10:00 den 15 Augusti kan ni lyssna när Suad Ali har sitt sommarprat i P1
“Mitt Sommarprat kommer handla om drömmar och hur jag alltid sätter upp en bild på FN-skrapan för att påminna mig själv om vart jag vill. Men även om det som i stunder tvingat mig att ta ner bilden och hur skrivandet hittills räddat mig”

 

Dela nyheten