Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är ledarskapsexperten och ”kommunikationsmagikern” som ser varje individ och hjälper gruppen att limma ihop de kompetenta delarna till en fantastisk helhet. Under ett helt liv som coach och ledarskapsproffs har han hjälpt grupper, företag och organisationer att klara svåra utmaningar. Inget ämne, ingen konflikt och ingen utmaning är för mörk, svår eller komplex. Där andra ledarskapsexperter söker en stor publik söker Alexander utmaningarna som det vanliga företaget står inför under kristider, perioder av varsel eller tillfällen då personalstyrkan behöver känna mer motivation.

Enligt Alexander Holmberg är kommunikation och ett starkt, modernt ledarskap nyckeln till framgång, och i sina föredrag talar han om magin som uppstår när folk börjar förstå kommunikation. Efter många år inom journalistiken och som chef på olika bolag i mediebranschen, är Alexander sedan 15 år tillbaka en uppskattad och efterfrågad föreläsare, coach och utbildare som arbetar med att göra det svåra enklare för mottagaren. Han har medverkat i morgonsoffor på såväl SVT som TV4 där han talat om ledarskap i form av ledarexpert.

När ni lyssnar på Alexander får ni massor med användbara verktyg och metoder, en stor dos inspiration, och bestående insikter kring ledarskap, förändring och kommunikation. Ni går igenom vad kommunikationsmagi innebär och resultatet det har just kring relationer, snabba resultat, lönsamhet och effektivitet. Innehållet anpassas alltid efter målgruppen, och han tar gärna uppdrag för mindre såväl som större grupper.

Alexander Holmberg uppskattas särskilt för sin förmåga att se, känna, höra och leda chefer och ledare till ännu större framgångar. Lika stort fokus har han på individen och hur du själv kan ta kontroll över din vardag och ditt liv – för att leva det liv du vill leva.

Ämnen som Alexander Holmberg föreläser om:

TYDLIGHET – Genom tydlig kommunikation och ledarskap blir vi bättre på att förstå varandra.

TRYGGHET – Tydlighet skapar trygghet. Genom trygghet kan vi lita på varandra och göra bättre ifrån oss tillsammans.

TILLSAMMANS – Genom tydlighet och trygghet kan vi skapa en organisation som tillsammans blir mer motståndskraftig än om de enskilda individerna ska försöka lösa allt på egen hand.

Förslag på föreläsningar:

9 principer för självledarskap – En kraftfull och inspirerande föreläsning om självledarskap

Hitta gnistan – Hur man gör för att hitta motivation och kraft!

Förverkliga visionen – En gripande och energigivande föreläsning om mod, kraft, mål och betydelsen av att arbeta tillsammans.

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom |Anders Lundin

Foto: Adam Falck


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.