Brit Stakston

Föreläsare, moderator
Brit Stakston

Brit Stakston

Föreläsare, moderator
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Brit Stakston

Brit Stakston är medie- och kommunikationsvetare och en av landets främsta experter inom digitalisering och strategisk kommunikation. Hon är en flitigt anlitad talare, inspiratör, workshopledare och moderator inom området. Energin och engagemanget bubblar hos Brit och det är tydligt att hon brinner för att hjälpa olika verksamheter att öka sin synlighet och genomslagskraft.

Efter sju års intensivt föreläsande om digitalisering har Brit lärt sig precis vilka utmaningar och möjligheter som det förändrade medielandskapet medför. Hon har vaskat fram de bästa och mest användbara redskapen för hur vi kan undvika misstagen och ta vara på chanserna som erbjuds, och hon älskar att dela med sig av denna värdefulla erfarenhet!

Brit är författare till ett antal böcker, bland annat två om sociala medier: ”Politik 2.0” och ”Gilla! – dela engagemang, kunskap och passion i de sociala medierna”. Just nu arbetar hon dessutom med boken ”Tre Tweets är ingen folkstorm”. Brit Stakstons författarskap berör samhälls- och demokratifrågor kopplade till digitaliseringen eller kommunikationsfrågor. Hon har suttit i regeringens Digitaliseringsråd under åren 2010-2014 och är idag ledamot i Presstödsnämnden.

Brit är grundare till den digitala tankesmedjan och byrån Stakston, som på olika sätt jobbar med att optimera och utnyttja digitaliseringen för verksamhets- och affärsutveckling. Dessutom är Brit en ofta anlitad expertkommentator för frågor om just digitalisering, trendspaningar, sociala medier och medievanor.

Du ska anlita Brit Stakston när du/din verksamhet vill:

  • Undvika fallgroparna och utnyttja möjligheterna med digitalisering
  • Få inspiration, idéer och konkreta verktyg på hur ni kan kommunicera smartare utåt
  • Ha en dedikerad föreläsare som vet att lyfta fram det mest relevanta för just er verksamhet

– Vilken kvinna! En fantastisk föreläsning. Och en viktig påminnelse om att vi behöver vara med i tiden. Vi kommer inte undan – hur mycket vi än vrider och vänder på det. Tekniken har kommit för att vara del av vår vardag, och den ändrar sig snabbt. Det är bara att hoppa på tåget och gilla läget, ung som gammal…..

Nyckelord: Digitalisering – Föreläsare – Entreprenörskap – Försäljning – Inspiration – Kommunikation – Moderator – Sociala medier – Förändringsarbete