Brita Zackari

Brita Zackari gillar inte träning. Eller rättare sagt, hon gillar inte träningshetsen, prestationskraven, dieter och det faktum att det framstår som att man måste späka sig själv för att få resultat. Därför skalar hon bort allt det där och hjälper er att hitta det roliga i träning!

Efter att ha tröttnat på att alla träningskonton för tjejer på sociala medier handlade om bantning, så startade Brita Instagramkontot @I.Hate.Working.Out, som omedelbart gjorde succé. På kontot visar hon träning på ett jordnära och humoristiskt sätt, som har inspirerat tusentals människor att börja träna – trots att de inte tycker om träning.

Brita Zackari är även författare till boken ”Jag hatar att träna”; en humoristisk träningsbok olik alla andra, som effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även den som hatar att träna kan med Britas enkla tips ändå få det gjort.  ”Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om du inte också gör det är det eventuellt något fel på dig.”, säger Brita.

Brita Zackari har många strängar på sin lyra; hon kan titulera sig bl.a. programledare i TV och radio, manusförfattare, bloggare, influencer, föreläsare och författare.

År 2017 åkte hon Vasaloppet som SVT:s åkande reporter, och vi kunde följa hennes förberedelser inför loppet i SVT Play. Tillsammans med sin man Kalle Zackari Wahlström driver hon podden ”I nöd och lyft”, där de talar om träning ur två olika perspektiv; en älskar det medan den andra hatar det.

Brita är även känd från TV3:s humorprogram ”Inte OK!” som hon ledde tillsammans med Felix Herngren, samt som programledare för ”Rix Morronzoo” på radio. Hon är utbildad på Berghs School of Communication och har tidigare arbetat som copywriter på PR-byrån McCann Stockholm. Hon har även arbetat med Nöjesguiden och Schulman Show.

Ni kan boka Brita Zackari som konferencier, moderator och föreläsare. Tack vare sin stora erfarenhet av såväl radio som TV och scenen är hon det perfekta alternativet när ni önskar att den som leder ert event bjuder på en mix av humor och proffsighet.

I sin föreläsning talar hon om att hata att träna men att göra det ändå – på ett minst sagt humoristiskt och inspirerande vis! Ni lär er att hitta motivationen där det inte finns någon och att våga göra även sådant som man känner sig dålig på. Brita delar med sig av exempel från vardagen såväl som användbara tips och råd, och bjuder på igenkänning för både nybörjaren och elitatleten.

Alternativa föreläsare

Kalle Zackari Wahlström Simon Sköld


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.