Carolina Klüft

Carolina Klüft är en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika och folkkära idrottare. Som 19-åring slog hon igenom som friidrottare inom sjukamp, och redan vid 22 års ålder hade hon vunnit guld i OS såväl som VM-inomhus, VM-utomhus, EM-inomhus och EM-utomhus. Under sin karriär vann Carolina dessutom inte mindre än 39 SM-medaljer och många europiska medaljer. Hon innehar Europarekordet i sjukamp på hela 7 032 poäng, och tävlade även i höjdhopp, löpgrenar och längdhopp.

2012 genomförde Carolina sin sista tävling och avslutade därmed en alldeles enastående idrottskarriär.

För sina idrottsliga prestationer har hon tagit emot otaliga utmärkelser, bl.a. Jerringpriset år 2002.

Idag är Carolina Klüft aktiv som projektledare inom organisationen Generation Pep, i sitt eget företag Multimind AB vilket hon driver tillsammans med maken Patrik, samt är engagerad i stiftelsen No Excuses Foundation. Dessutom är hon en mycket uppskattad programledare och expertkommentator i TV-rutan, och 2017 kom hennes bok Livet är en sjukamp: Min väg till prestation, balans och mening.

I sina föreläsningar delar Carolina med sig av sina egna erfarenheter kring målsättningar och hur man skapar framgång. Med avstamp i idrottskarriären tar hon upp ämnen som målsättningsarbete, ledarskap, självkänsla, personlig utveckling och hur man hanterar pressen att prestera när det gäller som mest. Carolina talar även om teamwork och att maximera lagets potential.

Carolina Klüft känns igen för sin empatiska, ödmjuka och etiska framtoning – egenskaper som bidragit till att hon tagit plats i våra hjärtan som en av landets allra mest folkkära idrottare genom tiderna. Hon uppskattas för sin förmåga att förmedla sitt budskap och sin kunskap på ett varmt och otroligt inspirerande sätt.

Carolina Klüft föreläser om:

  • Målsättning
  • Hur ni skapar framgång
  • Ledarskap
  • Personlig utveckling
  • Självkänsla
  • Teamwork

Sagt om Carolinas föreläsning:

”Carolinas föreläsning fångade verkligen oss, hon tog med oss till tävlingsarenan på ett sätt som fick oss att kännas som att var vi på plats. Vi fick också en bild av hur tufft det kan vara att alltid ligga på topp. Hennes varma och naturliga personlighet är ytterligare en starkt bidragande orsak att vi bokat henne vi flertalet tillfällen”

 – Martin och Servera

Alternativa föreläsare

Anna Lindberg | Magdalena Forsberg

Carolina Klüft föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Team
tag copy 4 Created with Sketch. Teambuilding
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.