Charlotte Signahl

Charlotte Signahl

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Charlotte Signahl är en uppskattad föreläsare som vågar använda humor, kärlek och fakta för att ge dig som publik inspiration och mod att inse att ansvaret och möjligheter till lösningar ligger hos oss alla. Charlotte anlitas både av arbetsplatser som har stora utmaningar och konflikter och arbetsplatser där det främst behövs lite energi och skratt för att motivationen ska öka och arbetet för en mer inkluderande arbetsplats ska ta fart igen. Att lyssna på Charlotte Signahl ger många skratt men framförallt ger det insikter som gör dig hoppfull och får dig att inse din egen betydelse.

Charlotte Signahl har ett grundmurat engagemang för de mänskliga rättigheterna som tar sig uttryck i ideellt engagemang på flera nivåer och dimensioner och som alltid har funnit där. Charlotte var i unga år förbundsordförande för Röda Korset Ungdomsförbund och hennes arbete i Röda Korsrörelsen är fortfarande en viktig del av hennes engagemang.

Denna urkraft som är Charlottes signum att se varje människa och möta henne där hon är utan att döma gör Charlotte till en unik inspiration och motivationsföreläsare. Tillsammans med hennes kunskaper i psykologi, teologi och historia skapar hon dessutom föreläsningar med ett djup och kunskapsbredd som gör att den landar hos dig som publik på ett bestående sätt.”


Förslag på föreläsning med Charlotte Signahl: 

  • Måste jag älska varenda jävel? – en föreläsning om samarbete och värderingar
  • Mångfald besvärligt härligt?! – en föreläsning om mänskligt beteende, normer och diskriminering
  • Motivation på några minuter – går det? – en föreläsning som utgår från aktuell forskning kring motivation och som gärna kombineras med en workshopdel.
  • Måste orka tala om det sunkiga – en föreläsning om härskartekniker, trakasserier och hur mobbning dödar vår motivation.
  • Moderator/ processledaruppdrag

Sagt om Charlotte Signahl

  • Charlotte! Tack! Så bra! Din inledning, helt briljant och fortsättningen, lysande! Att du är kunnig inom ditt område råder det ingen tvekan om och du kan förmedla det på ett sätt som berör och får publiken att lyssna. Är så glad att jag hade möjligheten att få boka in dig hos oss denna dag och kommer att varmt rekommendera dig till andra! - Louise Jacobsson. Projektledare, Uppsala Kommun.