Ebba Möller

Föreläsare, Ledarutvecklare

Ebba Möller

Föreläsare, Ledarutvecklare
08 - 692 95 90
info@talkingminds.se

Ebba Möller

Jag är lyhörd och min grundinställning är tro på människors förmåga. Jag vet att det mesta går om jag själv vill. Vill du befinna dig mer ”i zonen” guidar jag dig gärna!

Ebba Möller arbetar på Mia Törnbloms utbildningsföretag MT ledarskap som föreläsare, ledarskapscoach och grupputvecklare. Hon har arbetat med försäljning i princip hela sitt liv, både som anställd och egen företagare. Ebba har över tio års erfarenhet av ledarskap i roller som både Säljledare och Försäljningschef.

För Ebba har idrotten alltid legat varmt om hjärtat och idag brinner hon för att öka motivationen hos barn och ungdomar. Genom att ha Ebba som föreläsare kommer hon att prata om hur laget och jag:et kan nå helt nya höjder när det gäller välmående och motivation.

Hindren i våra liv är ofta grundade i oro, frustrationer och för lite tid för reflektion. Genom att lyssna på Ebba kommer du att få verktyg och metoder för att hantera eventuella motgångar och ta dig vidare med nya insikter och lärdomar. Bara genom att jobba med sitt självledarskap kan mycket hända. En trygg ledare skapar motiverade medarbetare och en trygg medarbetare vet vad han/hon behöver för att må bra. Ebba är genuint intresserad av att få arbeta med människor och att tillsammans få riva ner de hinder som står i vägen. Det är oslagbart och fantastiskt!

Ebbas ledord är omtanke, utveckling och glädje vilket är exakt vad hon förmedlar i sina energigivande föreläsningar. Efter att ha lyssnat på Ebba har man fått med sig enkla, effektiva verktyg att använda bland annat för motivation, ökat välmående, minskad stress och förbättrat samarbete.

Du ska anlita Ebba Möller när du/din verksamhet vill:

  • Jobba med självledarskap och ledarskap
  • Öka arbetsglädjen och motivationen
  • Minska på stressen och öka välbefinnandet

Individer och gruppdynamik har alltid fascinerat mig och något av det roligaste jag vet är när grupper, som till en början underpresterat, utvecklas till högpresterande team och börjar leverera ”all time high”, med både stolthet och arbetsglädje.

 

 

 

 

Nyckelord:

Föreläsare – Effektiva möten – Förändringsarbete – Hälsa – Idrott – Kommunikation – Konflikthantering – Kreativitet – Krishantering – Ledarskap – Organisation – Personlig utveckling – Självledarskap