Erik Olsson

Erik Olsson är äventyraren, föreläsaren och hälsoinspiratören som lägger fokus på den enorma potential vi alla delar. En sak är säker, vi är alla kapabla till att åstadkomma och genomföra så mycket mer än vi själva tror. 

Äventyret, de stora vidderna, bergen och de fysiska utmaningarna har alltid lockat Erik. Men det var aldrig något självklart val att detta skulle ta en större plats i hans liv. Istället har det varit en kombination av personlig utveckling och självkännedom som ägt rum under många år, som har lett Erik till att lägga allt större fokus på de fysiska och mentala utmaningarna vi alla möter i livet.  

Idag bär han med sig en stor erfarenhet av personlig utveckling i kombination med rörelseglädje och äventyrslust. En av de första större fysiska utmaningarna Erik genomförde när han var 15 år gammal, var att cykla över 100 mil, med full packning, hela sträckan till Santiago de Compostela i Spanien – en tusen år gammal pilgrimsled. Erik har också cyklat hela vägen från Göteborg, ner till Gibraltar på egen hand, vilket är över 500 mil. Han har också korsat den isländska högplatån solo på mountainbike, och genomfört ett flertal ultralopp samt Iron-Man Kalmar. 

För att verkligen nå de mål vi sätter för oss själva menar Erik Olsson dessutom att vi bättre behöver förstå vårt evolutionära förflutna, på 2.5 miljoner år. Härifrån kan vi hämta viktiga ledtrådar till hur vi kan optimera vår livsstil idag. Genom att kombinera en helhetssyn på hälsa, kost, träning, sömn, och stresshantering med visualisering, mental träning och målplanering ökar vi radikalt våra möjligheter att nå samma mål. Vare sig det handlar om personliga mål, tävlingar, eller företagsmål och produktivitet. Allt hänger ihop. 

Erik Olsson är certifierad äventyrare, och utbildad “Primal Health Coach” och livsstilscoach. Det unika med Eriks föreläsningar och utbud är kombinationen av äventyr, hälsa och målplanering, allt tillsammans med tydliga verktyg och metoder. Detta är mer än enbart inspiration, Eriks utbud handlar också om implementering och utförande.


Du ska anlita Erik Olsson när du / din organisation vill:

• Öka insikterna och förståelsen till vad vi alla faktiskt är kapabla till.
• Öka medvetenheten om fysisk och mental prestation.
• Skapa tydligare målsättningar.
• Skapa mer värde i själva resan för att nå målet.
• Främja dagliga beteendeförändringar för optimal hälsa och livsstil.
• Ta del av tydliga verktyg och metoder för att nå framgång.
• Satsa på inspiration och genomförande.

 

Alternativa föreläsare

Oskar Kihlborg | Aron Anderson

Erik Olsson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Äventyr
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. livsstil
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.