Fanny Josefine Ahlfors

Fanny Josefine Ahlfors, hänger och klänger och hittar på konstiga påhitt på sociala medier. En stark tjej som hittar på kul grejer men även tävlar i swinrum och brinner för trail löpning. Tidigare bakgrund från kickboxning och boxning.

Fanny Josefine Ahlfors är föreläsaren och träningsinspiratören som brinner för sociala media. Med en bakgrund som redovisningskonsult på PwC under 12 år är hon van att hantera olika grupper och situationer. Samtidigt har hon under hela livet idrottat och lyckats kombinera en satsning inom boxning med ett heltidsarbete. Hennes lekfullhet och kreativitet har fått stor spridning och ett stort engagemang i sociala medier. Det behöver varken vara svårt eller tråkigt att träna och du kan göra det var du vill, när du vill – du behöver bara bestämma dig, sätta upp ett mål och hitta just dina drivkrafter. 

Du ska anlita Fanny Josefine Ahlfors när du/din verksamhet vill:

 • Få inspiration och motivation.
 • Få en inblick i sociala medier.
 • Lyssna till en träningsinspiratör och hitta dina egna drivkrafter.

Här är förslag på föreläsning med Fanny Josefine Ahlfors:

 • Var finns motivationen?
  Att  träna behöver inte vara varken tråkigt eller jobbigt. Genom att hitta dina drivkrafter och vad du tycker är roligt kommer du få enklare att hitta en träningsform som passar just dig.
  Detta är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.
 • Så hittar du tid till träning
  I en stressig vardag kan det vara svårt att hitta tid till träning. Hur gör man? Vilka små knep kan man ta till för att få tiden att räcka till träning med?
 • Bli proffs på sociala medier – 5 tips du inte vill missa
  Fanny Josefine började experimentera med sociala medier vilket ledde till stor framgång. Under de första tre månaderna ökade hennes konto på Instagram med 10 000 följare i månaden. Tiktok är en annan plattform som hon tagit sig ann. Många tror att det bara är barn och ungdomar på appen men de har fel. Här delar hon med sig av sina fem bästa tips och knep på vad du kan tänka på för att få fler följare och ett ökat engagemang.

Alternativa föreläsare

Simon Sköld | Johanna Nordström

Fanny Josefine Ahlfors föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Friskvård
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Influencer
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.