Fanny Ahlfors

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Fanny Josefine Ahlfors är föreläsare och träningsinspiratören som brinner för sociala media.  Med en bakgrund som redovisningskonsult på PwC under 12 år är hon van att hantera olika grupper och situationer. Samtidigt har hon under hela livet idrottat och fått ihop en boxningssatning med heltidsarbete.  Lekfullhet och kreativitet har fått stor, en spridning och ett stort engagemang i sociala medier. Det behöver varken vara svårt ellr tråkigt att träna och du kan göra det var du vill. När du vill. Du behöver bara bestämma dig. Sätta upp ett mål och hitta just dina drivkrafter. 

Du ska anlita Fanny Josefine Ahlfors när du/din verksamhet vill:

 • Få inspiration och motivation 
 • Få en inblick i sociala medier
 • Lyssna till en träningsinspiratör och hitta dina drivkrafter

Här är förslag på föreläsning med Fanny Josefine ahlfors:

 • Var finns motivationen?
  Att  träna behöver inte vara varken tråkigt eller jobbigt. Genom att hitta dina drivkrafter och vad du tycker är roligt kommer du få enklare att hitta en träningsform som passar just dig.
  Detta är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.
 • Bli proffs på sociala medier – 5 tips du inte vill missa
  Fanny Josefine började experimentera med sociala medier vilket lyckades bli ett lyckat experiment. Under de första 3 månaderna ökade instagram kontot med 10 000 följare i månaden. Här delar hon med sig av sina 5 bästa tips och knep på vad du kan tänka på för att få fler följare och ett ökat engagemang.