Filip Strömbäck

Filip Strömbäck är den evige headhuntern som hoppade av tåget för att bli IT-entreprenör med fokus på att förändra den bransch han kom ifrån.

Filip har spenderat större delen av sin karriär med ledarförsörjning och utvärdering av chefer och ledare. Efter att ha genomfört tusentals intervjuer med kända och okända beslutsfattare släppte han 2017 podden ”Tjena Chefen!”, där han intervjuar en rad framstående ledare med syfte att lyfta fram goda och inspirerande ledarskapshistorier. Han är även medgrundare till bolaget Exparang, som matchar talanger med jobb på ett digitalt och anonymiserat sätt för att motverka fördomar och för att främja mångfald i rekryteringsprocesser.

Filip har ett stort intresse av att lära känna människor, är nyfiken och drivs av att lyfta fram det bästa hos de han möter. Det är ett bra grundrecept för att få till lättsamma men intressanta samtal på en scen eller i andra offentliga sammanhang.

Filip skriver också om karriärrelaterade frågor i månadsmagasinet KING, samt är del i duon som utgör Sveriges främsta podd inom manlig stil – ”Stiljournalen”. 

Du ska anlita Filip Strömbäck när du/din verksamhet behöver:

  • En avslappnad och inbjudande moderator/debattledare för att facilitera en bra dialog inom ledarskapsfrågor, HR, talangförsörjning eller organisationsutveckling.
  • En initierad och nyfiken ”programledare” eller intervjuare på scen för att få till personliga och intressanta möten med era inbjudna gäster.
  • En strukturerad och påläst konferencier för att leda er konferens/event med professionellt innehåll.

 

Filip kan bokas som:

  • Moderator
  • Konferencier
  • Föreläsare

Alternativa föreläsare

Pär Lernström | Anna-Lena Brundin

Filip Strömbäck föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Karriär
tag copy 4 Created with Sketch. Konferencier
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Moderator

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.