Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är multitalangen som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. 2020 släpptes Hampus senaste bok Säg att du älskar mig, där han lyfter om hur det är att vara ung. Boken handlar om sökandet efter sin identitet i ett samhälle som är uppbyggt kring självbekräftelse på gränsen till cynism. 

Hans första bok Ta det som en man utkom 2017, där han gjorde en personlig och rolig djupdykning i sig själv och normerna i dagens samhälle. I boken ifrågasätter Hampus mansrollen och uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar i kampen mot samhällets normer. I båda böckerna bjuder han på gränslös humor och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

I sina föreläsningar delar Hampus med sig av personliga erfarenheter, ifrågasätter den traditionella mansrollen och de konsekvenser den för med sig för män och kvinnor. Lyssnarna inspireras och lär sig mer om kampen mot machokulturen för en ny sorts manlighet.

Sommaren 2017 var Hampus Nessvold och Oscar Zia programledarna i P3-programmet Zia med Nessvold i P3. Det var en energifylld talkshow som sändes live vardagar under hela sommaren där programledarna bjöd oss på massa humor, allvar och nya gäster varje dag. Hampus var även programledare för succén 22 kvadrat i P3 under åren 2016-2018, som nominerades till Eurovisionens tv- och radiopris Rose dÓr. 2020 medverkade han i radiodramat Exorcismen i Eksjö, som sändes i P3.

2019 och 2020 turnerade Hampus Sverige runt med sin succéföreställning Ta det som en man; en personlig skildring av samhällets negativa mansnormer, där han med humor och värme fick publiken att reflektera över mansrollen. Han tog oss med på en tankeväckande resa från barndomen i Värnamo, via tonåren fram till idag.

Du ska anlita Hampus Nessvold när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna på en föreläsning som ifrågasätter dagens samhällsnormer.
  • Höra en insiktsfull berättelse ifrån en starkt lysande stjärna.
  • Ha en aktuell och unik konferencier.

Om Hampus föreläsning ”Ta det som en man”:

Hampus Nessvold tar oss med på sin resa genom identitetssökande, tonår och pratar kärlek, sex, porr, könsroller, vänskap, våld, kroppskomplex och mycket mer. Han delar med sig av sina erfarenheter av ung destruktiv kärlek, att mobba och mobbas, bara ha tjejkompisar som kille, manlig vänskap, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

Det är en tankeväckande föreläsning som ifrågasätter den begränsande och destruktiva mansrollen, utmanar samhällets normer och uppmuntrar män och pojkar att ta ansvar och vara en del av kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

Alternativa föreläsare
Viktor Frisk  |  Clara Henry

I samarbete med promotor media

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.