Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är det nya stjärnskottet som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. Just nu är Hampus högaktuell som författare till boken Ta det som en man som är en uppgörelse med machokulturen. Han skriver om sina egna erfarenheter om att möta fördomar, bryta normer och ifrågasätta kroppskomplex – bland mycket annat.

Föreläsningen bygger på Hampus bok, där han gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och normerna i dagens samhälle. Han ifrågasätter mansrollen och uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar i kampen mot samhällets normer. Det nya stjärnskottet bjuder på gränslös humor och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Sommaren 2017 var Hampus Nessvold och Oscar Zia programledarna i P3-programmet Zia med Nessvold i P3. Det var en energifylld talkshow som sändes live vardagar under hela sommaren där programledarna bjöd oss på massa humor, allvar och nya gäster varje dag. Hampus är även programledare för succén 22 kvadrat i P3 som nominerades till Eurovisionens tv- och radiopris Rose dÓr.

Du ska anlita Hampus Nessvold när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna på en föreläsning som ifrågasätter dagens samhällsnormer.
  • Höra en insiktsfull berättelse ifrån en starkt lysande stjärna.
  • Ha en aktuell och unik konferencier.

Om Hampus föreläsning “Ta det som en man”:

Hampus Nessvold tar oss med på sin resa genom identitetssökande, tonår och pratar kärlek, sex, porr, könsroller, vänskap, våld, kroppskomplex och mycket mer. Han delar med sig av sina erfarenheter av ung destruktiv kärlek, att mobba och mobbas, bara ha tjejkompisar som kille, manlig vänskap, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

Det är en tankeväckande föreläsning som ifrågasätter den begränsande och destruktiva mansrollen, utmanar samhällets normer och uppmuntrar män och pojkar att ta ansvar och vara en del av kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.

Alternativa föreläsare
Viktor Frisk  |  Clara Henry

I samarbete med promotor media

Hampus Nessvold föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Barn
tag copy 4 Created with Sketch. Föräldraskap
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Influencer
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Jämställdhet
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Sex
tag copy 4 Created with Sketch. Skola
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.