Hampus Nessvold

Hampus Nessvold Normer

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Hampus Nessvold är det nya stjärnskottet som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. Just nu är Hampus högaktuell som författare till boken ”Ta det som en man” som är en uppgörelse med machokulturen. Han skriver om sina egna erfarenheter om att möta fördomar, bryta mot normer och kroppskomplex. Bland mycket annat. 

Föreläsningen bygger på Hampus bok ”Ta det som en man” där han gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och normerna i dagens samhälle. Han ifrågasätter mansrollen och uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar i kampen mot samhällets normer. Det nya stjärnskottet bjuder på gränslös humor och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Sommaren 2017 var Hampus Nessvold och Oscar Zia programledarna i P3-programmet Zia med Nessvold i P3. Det var en energifylld talkshow som sändes live vardagar under hela sommaren där programledarna bjöd oss på massa humor, allvar och nya gäster varje dag! Hampus är även programledare för succén 22 kvadrat i P3 som nominerades till Eurovisionens tv- och radiopris Rose dÓr.

Du ska anlita Hampus Nessvold när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna på en föreläsning som ifrågasätter dagens samhällsnormer
  • Höra en insiktsfull berättelse ifrån en starkt lysande stjärna
  • Ha en aktuell och unik konfencier

Alternativa föreläsare
Viktor Frisk  |  Clara Henry

I samarbete med promotor media