Henrik Mattsson

Henrik Matsson Konflikthantering

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Henrik Mattsson har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan han började 1999. De han möter är en salig blandning av chefer, vårdpersonal, elitidrottare, kontorsarbetare m.m. Vad de har gemensamt är att de gärna återkommer till Henrik för mer inspiration, utveckling och utbildning. Och det är lätt att förstå. Det märks verkligen att Henrik brinner för sin sak, är otroligt engagerad och nöjer sig inte med mindre än att ge allt. En sådan inställning gör att hans budskap får substans samtidigt som de blir lättillgängliga, att det blir roligt att lyssna, plus att man smittas av hans helhjärtade energi!

Henrik är utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership, samt är certifierad internationell coach och NLP-Trainer via Skandinaviska Ledarhögskolan. Utöver det har han studerat konflikthantering, kommunikation och mental träning, vilka också är hans främsta ämnen för föreläsningar.

Henrik drivs av en stor tilltro till individens potential och kreativa förmåga, något som genomsyrar budskapen i hans inspirerande föreläsningar. Han är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor.

Du ska anlita Henrik Mattsson när du/din verksamhet vill:

  • Jobba med konflikthantering, såväl förebyggande som med reella situationer.
  • Förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten
  • Bygga långvariga kundrelationer och jobba med säljande kundservice

Henrik Mattsson kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på hans föreläsningar:

  • SÅ HANTERAR DU BESVÄRLIGA PERSONER – Om att stärka sitt mentala immunförsvar och utveckla sin förmåga i effektiv kommunikation och konflikthantering.
  • SKIPPA SÄLJSNACKET! – Om säljande kundservice & att bygga långvariga kundrelationer.
  • SOM MAN ROPAR FÅR MAN SVAR! – Om proaktiv kommunikation och feedback.