Inger Hansson

Inger Hansson har varit föreläsare i över 25 år och hunnit beröra, inspirera och ge ny kunskap till över 400 000 människor. Många av dem kommer dessutom tillbaka gång efter gång, och det är lätt att förstå varför. Inger är verkligen en enastående föreläsare, kvinna och medmänniska. Hon har en värme som sprids med full kraft ända ner till sista bänkraden, och mitt i allvaret får hon oss att gapskratta som vore hon ett riktigt stand up-proffs. Inger är verkligen något utöver det vanliga! Om man vill att alla sinnena ska vara med, samtidigt som man lär sig nya saker, då är det denna kvinna man ska lyssna på.

År 2012 ärades Inger Hansson med det Stora Talarpriset, för sin förmåga att förmedla allvarliga budskap i en skön blandning av humor, värme och visdom. Även 2020 nominerades hon till Stora Talarpriset, samt vann Stora Målpriset.

Hennes fokus är dels individens välmående och hur man kan skapa en tillvaro i vardagen som gynnar både en själv och andra, och dels arbetsplatsen med alla sina utmaningar i fråga om stress, bristande kommunikation och svårigheter med samarbeten.

Du ska anlita Inger Hansson när du/din verksamhet vill:

  •  Ha en föreläsare som får oss att öppna våra sinnen och hjärtan på vid gavel.
  • Jobba med kommunikation, team, samarbete och hur vi ska vara mot varandra och oss själva.
  • Öka trivseln och arbetsglädjen, samt minska stress och missnöje, bland personalen.

Inger kan skräddarsy sina föreläsningar utifrån behov/önskemål. Här ser du exempel på hennes teman:

  • VÅGA MER ÄN DU TÖRS – om självkänsla & stolthet, förhållningssätt, och att hitta balansen i livet.
  • SKYNDA LAGOM – om hur vi ska få tiden att räcka till, dämpa stressen, hur vi kan starta lugn och ro-systemet, och hur vi kan undvika energitjuvar såsom missförstånd, missnöje och oro.
  • DEN GODA ARBETSPLATSEN – om konsten att samarbeta, att bli uppmärksam på sitt kroppsspråk, och att kommunicera med medvetenhet.

Alternativa föreläsare

Leila Söderholm | Gunnar Söderström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.