Janique Svedberg

Janique Svedberg har en minst sagt häpnadsväckande historia i bagaget. Hon var bara tonåring när hon lämnade Göteborg för att hänga med en kille på turné med hans rockband. Killen visade sig vara Little Steven, gitarrist i Bruce Springsteens E Street Band, och plötsligt påbörjades ett liv fyllt av flärd och fest bland världsstjärnorna i USA. Janique själv blev en av dansarna i det kända 80-talsbandet Kid Creole and the Coconuts, vilket sedan följdes av en strålande karriär, först som gallerist och sedan som fastighetsmäklare. Men under ytan var det allt annat än glamoröst. Janique dövade sitt dåliga mående med piller, alkohol och självskadebeteende. När det var som värst tog hon 60 piller om dagen och spenderade i snitt 2,3 miljoner kronor om året på droger. Hon valde bort såväl kärleksrelationer som barn från sitt liv, allt till förmån för missbruket. Till slut fanns det inte mycket kvar av Janique, varken kroppsligt eller själsligt, men då hamnade hon på rehab igen och denna gången klarade hon att ta sig ur på riktigt!

Idag driver Janique Svedberg en mottagning på Manhattan, där hon hjälper människor med olika missbruk och/eller destruktiva beteenden. Hon har ett brinnande engagemang och hennes energi tycks ändlös! Hon hjälper andra att uppnå sina bästa jag och kan, tack vare sina egna erfarenheter, ge dem verktygen att bryta sig fria från destruktiva beteenden.

Att föreläsa har blivit en naturlig del i Janiques strävan efter att hjälpa andra att förändra sina liv. Hon har gått flera coachutbildningar och jobbar internationellt som livs- och nykterhetscoach. Genom åren har Janique arbetat med såväl individer som företag och organisationer. Hon har talat inför flertalet Fortune 500-företag, varit ute på skolor, föreläst i arenor, kyrkor och rehabiliteringscenter världen över. Hennes gedigna erfarenhet och genuina utstrålning har snabbt gjort Janique till en eftertraktad talare.

Du skall anlita Janique Svedberg när du/din verksamhet vill:

• Lär mer om att använda sitt bagage på ett konstruktivt sätt.
• Jobba med upplevelsebaserad förändring.
• Inspireras och utvecklas som människa – att våga vara den du är i alla sammanhang.

Här ser du ett urval av Janiques föreläsningar:

• Att börja om: Kan vi bryta destruktiva beteenden som präglat oss sedan barnsben?
• Dina oönskade beteendemönster – Verbalt, mentalt och fysiskt.
• Motivation till förändring: tiden är alltid NU!

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Sanna Bråding

Janique Svedberg föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Livsöden
tag copy 4 Created with Sketch. Missbruk
tag copy 4 Created with Sketch. Psykisk ohälsa

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.