Jesper Ek

Jesper Ek brinner för att fler ska gå till jobbet för att de vill, inte för att de måste. I sina föreläsningar talar han om ledarskap, förändringsledning och marknadsföring på ett engagerat och inspirerande sätt som lämnar bestående avtryck hos hela er organisation. Därav kallas han av många för “en svensk Simon Sinek”.

Ingenting börjar med resultat – allting börjar med människor!

Med över tjugo års internationell erfarenhet av ledarskap inom marknadsföring och försäljning inspirerar och trollbinder Jesper Ek grupper och individer på ett unikt och medryckande sätt.

Frågan är svaret för den närvarande ledaren.

Det var under en pappaledighet från ett internationellt chefsjobb som Jesper upptäckte det som psykologer, hjärnforskare och managementkonsulter ägnar ett liv åt att undersöka: Att vi människor inte motiveras av vad. Vi motiveras av varför.

Gedigen kompetens, konkreta verktyg och smittande engagemang.

Ni ska boka Jesper som föreläsare till ledningsgruppen, kick-offen, konferensen eller medarbetardagen när ni söker en talare med förmåga att göra ledarskap till något underhållande och roligt. Ni får ta del av hans konkreta tips och verktyg baserade på hans egna erfarenheter och de senaste forskningsrönen om hur ni gör er arbetsplats till “a great place to work”.

Jesper föreläser både på svenska och på engelska, och har stor erfarenhet av internationella uppdrag. Han passar lika bra till den stora sammankomsten som inför den lilla gruppen; oavsett antal deltagare ser han alla och får dessa att växa som individer.

En föreläsning med Jesper Ek ger er:

  • Ny inspiration och värdefulla insikter
  • Konkreta tips på hur ni kan utöva framgångsrikt ledarskap på riktigt
  • Energi och närvaro som gör det lättare att ta till sig frågorna och omvandla dem till handlingar

Alternativa föreläsare

Eric Thyrell | Christer Olsson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.