Johan Möller

Föreläsare, psykolog
Johan Möller

Johan Möller

Föreläsare, psykolog
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Johan Möller

Behaglig och kunnig kursledare. Jag kan absolut rekommendera honom till andra.

Johan Möller är leg. psykolog, organisationskonsult och facilitator. Han har specialiserat sig på arbetsmiljöfrågor och att hjälpa individer och organisationer att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Johan arbetar med organisatoriskt förändrings- och utvecklingsarbete men även med rehabilitering och förebyggande insatser. Han har flerårig erfarenhet från företagshälsovården samt stressforskning, där han bedrivit forskning om utmattnings­syndrom och bakomliggande orsaker.

Det är arbetet och dess funktion för oss individer som intresserar Johan Möller allra mest. Vad skall ett arbetsliv innehålla? När trivs vi på arbetsplatsen? När känner vi engagemang? När vågar vi utvecklas och hur kan medarbetarna använda varandra för att utvecklas? Vad blir chefens roll? Vad i allt detta brukar vi egentligen kalla stress och är det något vi kan påverka?

Johan brinner för att hjälpa organisationer att utforma verksamheten så att människor aldrig hamnar i utbrändhet och dåligt mående, istället för att bara rehabilitera i de fall där det gått för långt. ”Vi ska inte i första hand vara duktiga på att gipsa benbrott, utan på att undvika att folk faller” menar Johan. Träffsäkert sätter han fingret på kopplingen mellan välmående på arbetsplatsen och lönsamhet/långsiktig effektivitet.

Johan Möller är en mycket uppskattad föreläsare som har en god förmåga att göra kunskapen lättillgänglig och relevant för den enskilde åhöraren. Han berör och skapar förtroende och får oss att verkligen våga se hur saker är och hur vi vill att de ska vara.

Du ska anlita Johan Möller när du/din verksamhet vill:

  • Arbeta för ett hållbart arbetsliv
  • Bygga en sundare arbetsmiljö
  • Satsa på stresshantering för att ge medarbetarna tillgång till sin fulla kapacitet

Johan Möller kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på hans föreläsningar:

  • ETT ARBETSLIV WORTH DYING FOR? – Om att skapa ett hållbart arbetsliv
  • FRISKA ORGANISATIONER – hur är de verksamheter utformade som har frisk och välmående personal?
  • HÄLSOFRÄMJANDE LEDARSKAP – Om hur du kan arbeta med ett medvetet ledarskap för att uppnå långsiktig effektivitet och slippa/minska sjukskrivningar och rehabiliteringsåtgärder.
  • STRESSHANTERING & MINDFULNESS – Skapa en tillvaro som är hållbar i längden, och må bra på vägen!

 

Nyckelord: Akademisk – Hälsa – Ledarskap – Organisation – Stresshantering – Teamutveckling