Johan Norén

Föreläsare

Johan Norén

Föreläsare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Johan Norén

Bokar du Johan får du lyssna på en berättelse som berör och som du aldrig har hört förut! Vi ger Johan våra allra varmaste rekommendationer och tackar honom för att han har hjälpt oss framåt.
– Sweden Arrow Electronics

Hur skapar en långtids friskskriven arbetsplats? Johan Norén inspirerar företag till att öka det individuella ansvaret och vända problem till utmaningar. Han delar sina tankar, tekniker och förhållningssätt till begreppen stress, press och krav och visar hur man kan bibehålla en produktiv samt hälsosam arbetsplats genom att skapa medvetenhet av kraften i eget ansvar.

Vad är det som gör att vissa människor växer med uppgiften och ser till att det händer medan vissa sitter ner och undrar när det händer? Vad är ingredienserna för ökat ansvar och ökad medvetenhet av sitt beteende? Hur uppnår vi våra gemensamma mål och hur drar vi igenom processen från start till mål i förändringsprocesser?

Nyfikenheten till det personliga ledarskapet och viljan av att göra skillnad har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer och företagsledare. Att öka ansvaret till det inre ledarskapet, skapa alternativa tankar och tydligare medvetenhet till sina styrkor skapar en energi som får individer och grupper att växa.

Johan har flera års erfarenhet av coachning och har jobbat inom ledande befattningar med slutprodukten av att hjälpa andra att optimera sin prestation.

Du ska anlita Johan Norén när du/din verksamhet vill:

  • Få inspiration och motivation till att tackla nödvändiga förändringar.
  • Minska stress genom tydlig internkommunikation.
  • Öka det individuella ansvaret i er verksamhet.

Johan skräddarsyr sin föreläsning efter er ledningsgrupps eller arbetsplats specifika behov.

Med stor passion och drivkraft håller Johan en gripande föreläsning där han med hjälp av sina egna erfarenheter lär oss om stress, förändringsledning och hur vi kan hjälpa varandra som medmänniskor genom att se och uppmärksamma varandra i vardagen.
– Bravida

 

Nyckelord:

Föreläsare – Förändringsarbete – Hälsa – Inspiration – Kreativitet – Krishantering – Motivation – Personlig utveckling – Resultat och mål – Självledarskap – Stresshantering – Teamutveckling