Johan Tell

Johan Tell vill uppmuntra människor att bidra till att rädda världen genom att förändra vår livsstil och på så sätt skapa hållbarhet, men utan att för den sakens skull välja bort och försaka.

I sina föreläsningar talar han om det svenska folkets livsstil, hur vi fått den och hur vi kan ändra på den för att uppnå en mer hållbar utveckling. En mer miljövänlig och naturlig livsstil måste inte nödvändigtvis innebära en tråkig tillvaro, utan Johan menar att det ofta räcker med att göra lite klokare val. Genom små men smarta förändringar kan vi inte bara minska de miljömässiga avtryck vi lämnar efter oss, utan vi slipper även en stor del av den vardagsångest miljöfrågor medför. Dessa miljöval gör oss inte bara till godare människor, utan som en bonus blir vi dessutom både friskare och snyggare.

När ni lyssnar på Johan Tell får ni ta del av intressant kunskap och nya insikter om miljö, klimatfrågor, global uppvärmning och om individens ansvar för en hållbar framtid. Han tar upp konsumtionsmönster, om livsstil kontra miljöpåverkan samt om konsten att uppgradera sitt liv medan man samtidigt blir mer miljömedveten.

Johan Tell är författare till ett trettiotal böcker, bl.a. succéerna 100 sätt att rädda världen och Träd kan rädda världen, varav den förstnämnda har översatts till inte mindre än åtta (!) språk. Flera av hans böcker har belönats med utmärkelser som Svenska Publishingpriset, WWF:s Pandapris och Svensk Bokkonst. Johan har även hjälpt andra äventyrliga resenärer, så som Christer Fuglesang och Ola Skinnarmo, att författa sina berättelser.

Med flera hundratals föreläsningar i bagaget, från allt från gymnasieskolor och styrelserum till internationella uppdrag i Vancouver och Abu Dhabi, är Johan en minst sagt populär och rutinerad talare som hjälpt åtskilliga människor, företag och organisationer att bli mer klimatsmarta och hållbara!

Alternativa föreläsare

Mikael Botnen Diamant Catarina Rolfsdotter Jansson


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.