John Andreas

John Andreas föreläsaren och livscoachen är före detta elitfotbollsspelaren som tidigt fick lägga skorna på hyllan. 

Utbrändhet och depression blev följderna efter den spruckna pojkdrömmen. Senare i livet skulle han uppleva ännu en utbrändhet. Som om inte detta var nog hamnade han också i ett tillstånd som han kallar för ”Levande Död”. 

John Andreas talar om sin verklighet och hur han lyckades bli en hel människa full av energi och lycka. Han berättar hur han kom ur tillståndet ”Levande Död” genom alla de tusentals timmar han stärkte sitt mentala tillstånd. Alla dessa timmar investerades i meditation, yoga, studier och att göra upp med sina egna föreställningar. Inget kommer gratis, allt kräver sin insats säger John Andreas. Du betalar ett pris hela tiden: Ditt Liv.  

Han märkte snabbt att i samband med att hans lyckotillstånd ökade så ökade även tillväxten i de bolag han interagerade med. Under denna period arbetade John Andreas i en kombinerad tjänst som serviceelektriker och elkonsult. Han noterade också att hans egna produktivitet ökade, såväl som merförsäljningen och kundnöjdheten.  

Andra fördelar med detta var att han kunde komma hem harmonisk och energirik efter en arbetsdag. Lycka och effektivitet hör ihop och det är en färdighet att vara lycklig. Lycka går alltså att träna upp!

Om du eller ditt företag söker hjälp med att få en hälsosammare arbetsplats, öka er tillväxt, optimera era kundrelationer, hitta ett tydligt mål att sträva efter, öka ansvarstagandet i det egna ledet och samtidigt få värdefull kunskap till era medarbetare, är det John Andreas ni ska vända er till. Han delar med sig av en kunskap som sträcker sig längre än bara på arbetsplatsen, och ni får ta del av värdefulla tips för att skapa ett hälsosammare liv med mer harmoni mellan arbete och fritid. 

John Andreas skräddarsyr föreläsningarna efter era specifika behov och förutsättningar. Innehållet kan variera och vara allt från en timmes föreläsning till en heldag.

Du ska anlita John Andreas när du / din verksamhet vill:

  • Öka medvetenhet kring kundrelationer.
  • Öka medvetenhet kring den egna prestationen.
  • Skapa bättre harmoni, lycka och glädje genom tydlig kommunikation och medvetna val.
  • Främja det individuella ansvaret i er verksamhet.
  • Stärka medvetenhet kring hur man hanterar stressfaktorer.
  • Förbättra er medvetenhet kring tidsoptimering.

Alternativa föreläsare

Mattias Ribbing | Malin Sävstam

John Andreas föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Arbetsglädje
tag copy 4 Created with Sketch. Kundbemötande
tag copy 4 Created with Sketch. Kundvård
tag copy 4 Created with Sketch. lycka
tag copy 4 Created with Sketch. Stress
tag copy 4 Created with Sketch. Stresshantering

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.