Jonathan Ekblad

Hur kan du bli ditt bästa jag?

Det är en fråga Jonathan Ekblad ställer till sina åhörare, mycket för att få dem att känna sig nöjda med sig själva, snarare än att vara perfekta. Hans fokus ligger på att spegla de bra egenskaperna som finns hos människor och att vi är bättre och kan mer än vad vi tror. Att fokusera mer på möjligheterna hos en människa istället för hinder.

Jonathan Ekblad är Hälsopedagogen och coachen som nu driver eget företag inom personlig utveckling. Detta genom coaching och föreläsningar. Han är också en van och erfaren konferencier. Med bakgrund från olika musikutbildningar och med sång och musik som största ventil använder han även musiken som ett verktyg för att beskriva tankar och känslor i sina föreläsningar.

Han jobbar mycket för att hitta hållbara strategier på lång sikt. Med sin lösningsfokuserade inriktning brinner han främst för områdena psykisk ohälsa och för de människor som har/har haft många utmaningar under sin uppväxt. Mycket med vetskapen att det går att hitta lösningar, och i tron att ideal och normer går att förändra. Han vill framhäva att man inte behöver vara som alla andra och det fungerar alldeles utmärkt.

Hans utgångspunkt kommer mycket från hans egna erfarenheter. Ett exempel är att Jonathan som 16-åring vägde nästan 100 kilo. Han gick ner ca 20 kg och har hållit vikten nere sedan dess. Han har även varit drabbad av ätstörningar och blivit frisk. Allt detta utan någon quick fix. Så motgångarna har funnits där, men han har hittat sätt att bli fri från dem och kunnat vända dem till positiva erfarenheter. Så hur gör vi för att främja den psykiska HÄLSAN? Hur kan vi uppnå förändring? Vilka strategier kan vi finna? Det vill han belysa.

Jonathans drivkraft är att hjälpa, stärka och skapa trygghet hos andra människor. Han tror väldigt mycket på att om VILL genomföra en förändring så kan DU göra den, även om det blir annorlunda än du själv tänkt.

Du ska boka Jonathan Ekblad när du/din verksamhet vill:

  • Ha strategier för att förebygga psykisk ohälsa
  • Stärka din/gruppens självkänsla och skapa en hållbar utveckling hos människor
  • Få verktyg till förändring, både i grupp och individuellt
  • Ha inspirationsföreläsningar gällande förändringsarbete
  • Ha en konferencier som sätter guldkant på ert event

Jonathan kan även skräddarsy sina föreläsningar utefter kundens behov.

Alternativa föreläsare

Sanna Bråding | Madeleine Vall Beijner

Jonathan Ekblad föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. ätstörningar
tag copy 4 Created with Sketch. coachning
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. psykisk hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Psykisk ohälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.