Karin Frick

Få människor har så bra koll på sport som Karin Frick! Hon är sportankare, före detta elitidrottare och sportstipendiat, och har under sin karriär intervjuat de största idrottsstjärnorna så som Usain Bolt, Serena Williams, Björn Borg, Nadal och Zlatan. Karin är en otroligt skicklig konferencier, moderator och programledare som har erfarenhet av att leda ett flertal stora idrottsevenemang.

Idrott har alltid varit ett stort intresse hos Karin Frick, och under många år spelade hon tennis på elitnivå – något hon gjorde så pass bra att hon fick ett stipendium för att kunna spela på college i Miami.

Efter sin egen idrottskarriär sadlade Karin om till sportankare och programledare, och i över tio års tid har vi kunnat se och höra henne i många olika sportsammanhang. Bland annat har hon jobbat under stora evenemang så som OS-hockeyn 2018, VM i handboll för både damer och herrar, EM, Wibledon och Franska Öppna Mästerskapen i tennis, herrarnas EM-kval och playoff i fotboll, för att nämna några.

Efter många år som sportankare på TV4 värvades Karin år 2014 av Discovery Networks Sweden, som sänder Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.

Med sin stora erfarenhet av att leda evenemang är Karin Frick en mycket uppskattad och efterfrågad moderator och konferencier, och ett säkert kort när ni söker en proffsig talare till olika sorters event och arrangemang.

När hon inte sportar eller jobbar reser Karin runt till olika evenemang i landet. Bland annat har hon lett den direktsända Barncancergalan, Det svenska humorpriset, samt varit programledare för Sommarkväll på Gränna hamn.

Som konferencier har hon styrt allt från Idrottsgalan i Globen till SM-finalerna i innebandy.

Sagt om Karin Frick:

Vi är lyckligt lottade att ha en så skicklig och bred programledare som Karin, som gång på gång visar att hon behärskar tvära kast mellan olika sporter och studiosammanhang. Karin är som klippt och skuren för ett OS med 15 sporter på drygt två veckor” – Emir Osmanbegovic sportchef på Discovery Networks Sweden.

Alternativa föreläsare

Carolina Klüft Magdalena Forsberg

Karin Frick föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Sport

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.