Kjell Enhager

Kjell Enhager är en av Sveriges absolut mest anlitade och efterfrågade föreläsare inom motivation och ledarskap. Kjell är coach inom näringslivet, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer samt coachat några av de största idrottsstjärnorna, militärerna och företagsledarna internationellt såväl som i Sverige.

Något som kännetecknar Kjell Enhager är hans genuina nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Hans spännande möten med människor i skilda miljöer, branscher och kulturer har lagt grunden till att han idag kan dela med sig av många värdefulla insikter. Insikter om hur vi kan påverka och förändra våra egna liv, beteenden och uppnå bestående förändringar, framgång och lycka.

Denna nyfikenhet på livet och människan tar sig många uttryck; Kjell har bland annat hunnit med allt från att prya som munk och arbeta som pizzabagare till att vara golfproffs, ta en master i Business Administration och skriva böcker. Han fick sina första uppdrag som ledarskapskonsult på Sällma i Göteborg som nyutbildad civilekonom. Idag, tjugofem år senare, är Kjell Enhager coach med hela världen som arbetsfält. Han jobbar med de allra största bolagen inom näringslivet, med symfoniorkestrar, skådespelare och världsnamn inom bl.a. golf, tennis, skidor, ridning och hockey.

Tillsammans med Magnus Kull driver Kjell sedan år 2003 företaget Coach2coach som är Skandinaviens ledande utbildningsföretag inom personlig utveckling och coachning.

Söker du och ditt företag hjälp med att skapa en målbild, hitta ett mål att sträva efter och få insikt om hur ni kan nå dit? Vill ni få verktyg och idéer kring hur alla i företaget kan ta mer ansvar och jobba mot ett önskat läge? Då är det Kjell Enhager ni ska lyssna på!

Kjell skräddarsyr sina utbildningar och föreläsningar efter era specifika behov och förutsättningar. Några av de områden Kjell arbetar med är visioner, värdebaserat ledarskap, teamutbildning, förändringsprocesser, effektivitet, motivation och kommunikation. Innehållet kan varieras och vara allt från en timmes föreläsning till flera års utbildning.

Här kan ni lyssna på Kjells sommarprat i P1 från 2015

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Pia Sundhage

Fotograf: Richard Nordgren


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.