Lovisa Sandström

Bli hälsoklok med Lovisa Sandström!

Lovisa Sandström har arbetat som personlig tränare i över tio års tid och är en av Sveriges främsta inspiratörer inom träning, friskvård och hälsa. Hon uppskattas för sin sakkunnighet och sina konkreta och lättförståeliga tips och råd. Med sitt alias ”Lofsan” blev hon tidigt en av landets största träningsprofiler, med en välbesökt blogg, regelbundna inslag i TV-rutan, ett flertal böcker samt den omåttligt populära podcasten “Träningspodden som hon driver tillsammans med Jessica Almenäs. Dessutom är Lovisa grundare av både Lofsangruppen som är en av Sveriges största aktörer inom online-träning, och träningsappen “Mized”. År 2015 vann hon det prestigefyllda priset ”Årets PT”.

Lovisa Sandström föreläser om träningsinspiration, motivation, livsstilsförändringar och målsättningar. Ingen föreläsning är den andra lik, utan hon lyssnar alltid in kundens behov och önskemål, och kombinerar gärna sina föredrag med ytterligare konkreta workshops.

I sin nya föreläsning ”Bli hälsoklok”, som bygger på hennes bok med samma namn, går Lovisa in på djupet inom följande ämnen:

 • Rörelse
 • Träning
 • Motivation
 • Stress
 • Kost
 • Sömn

I varje del presenterar Lovisa en aspekt av hälsa och vad aktuell forskning säger på området tillsammans med hennes egna erfarenheter och tips. Exempelvis kan det handla om hur mycket du egentligen måste träna om du i övrigt har en orörlig livsstil, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du skapar struktur och verkligen genomför din planerade träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara.

Hon delar engagerat och inspirerande med sig av sina erfarenheter och allra bästa råd kring hur ni skapar en hälsosam livsstil som håller över tid – en hållbar livsstil helt enkelt. I föreläsningen levererar Lovisa sina allra bästa (och ibland hemliga!) knep som hon framgångsrikt använd på ett stort antal människor genom sin karriär – du får viktiga och konkreta nycklar som verkligen fungerar.

Lovisa Sandström är examinerad lärare från Gymnastik – och idrottshögskolan, har studerat idrottspsykologi vid Stockholms universitet samt ett flertal fristående utbildningar, och lägger stor vikt vid den vetenskapliga grunden till sina råd. Med sin stora personliga erfarenhet av egen träning på elitnivå är hon en högst trovärdig och otroligt inspirerande föreläsare. Bland annat har hon genomfört Great Wall Marathon i Kina inte mindre än två gånger, sprungit Ultra-Vasan 90 km, tränar under och efter graviditeter, för att bara nämna några utmaningar.

Lovisas föreläsningar handlar inte om dieter eller viktminskningsmetoder, utan fokus ligger istället på livsstilsförändringar som fungerar på lång sikt. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär jobbar hon med hållbart förändringsfokus – det som fungerar i längden.

Förslag på föreläsningar med Lovisa Sandström

 • Motivation – från önskan till framgång via handling
 • Motivation, mål och muskler
 • Skapa din egen hälsotrend
 • Hållbar livsstil för aktiva kvinnor – om att träna efter sin egen förmåga
 • Spring för livet – kom igång, håll i och lyckas!
 • Strategier för framgångsrik träning – om att träna för långsiktiga resultat
 • Bli hälsoklok

Alternativa föreläsare

Simon Sköld Johanna Carlstein


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.