Magnus Lindwall är en framstående forskare med över 20 års erfarenhet inom områdena fysisk aktivitet, träning, hälsa och motivation. Efter att ha disputerat vid Psykologiska institutionen, Stockholms universitet år 2004 har han innehaft ledande befattningar vid flera välrenommerade lärosäten, inklusive Högskolan i Halmstad, Psykologiska institutionen i Göteborg och Institutionen för kost och idrottsvetenskap. Utöver sin forskning och undervisning delar han också sin kunskap med samhället genom populära böcker om motivation, självkänsla och gruppdynamik. Hans engagemang och förmåga att förmedla vetenskap på ett lättförståeligt sätt har gjort honom till en betydande röst i den offentliga debatten, särskilt kring ämnen som pseudovetenskap och myter inom psykologi.
(O)VETENSKAPLIGT STRUNT – VARFÖR GÅR VI PÅ DET OCH HUR SKYDDAR VI OSS?
- Identifiera och undvik psykologiska myter och metoder som saknar vetenskaplig grund.
- Skydda organisationen från att investera tid, energi och pengar i vilseledande trams.
- Lär dig genomskåda och avslöja nonsens för att fatta mer informerade beslut.
MOTIVATION 3.0 – OCH MYTEN OM MOROTEN OCH PISKAN
- Förstå självbestämmandeteorin och skapa verklig, hållbar motivation.
- Avliva vanliga motivationsmyter och förklara vetenskapen bakom långsiktigabeteendeförändringar.
- Använd kunskapen för att främja hållbara livsstilsförändringar och arbetsmotivation.
SJÄLVKÄNSLA – OCH HUR DU BÄST FÖRHÅLLER DIG TILL DEN
- Få en nyanserad förståelse för begreppet självkänsla och dess verkliga innebörd.
- Upptäck fördelarna med en balanserad självkänsla och hur du kan stärka den på ett realistiskt sätt.
- Avslöja och motbevisa vanliga missuppfattningar om självkänsla baserat på den senaste forskningen och undvik att falla för allmänna föreställningar och självhjälpslitteratur.
Passande yrkesgrupper som skulle dra nytta av att lyssna på Magnus inkluderar:
- Ledare och chefer inom olika branscher som vill förbättra sin förståelse för motivation och beteendeförändring för att öka produktivitet och engagemang bland sina team.
- HR-specialister och personalansvariga som är intresserade av att utveckla effektiva motivationsstrategier och främja hälsosamma arbetsmiljöer.
- Utbildare och pedagoger som vill integrera evidensbaserade metoder för motivation och självkänsla i sin undervisning och handledning.
- Hälsoprofessionella och tränare som strävar efter att förstå och främja hållbara beteendeförändringar hos sina klienter.
- Företagskonsulter och företagsutvecklare som vill förbättra sina tjänster genom att eliminera ineffektiva metoder och fokusera på vetenskapligt beprövade strategier.
Alternativa talare