Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf är före detta elitidrottare som numera föreläser om hur du bygger upp din mentala styrka för att klara livets alla aspekter och utmaningar.

Med en bakgrund som tävlingslöpare och mästare har Malin Ewerlöf många års erfarenhet av att sätta mål och aktivt arbeta med sin motivation. Hon har samlat på sig kraftfulla redskap inom just målsättning och motivation, vilka hon delar med sig av i sin inspirerande föreläsning. Ni får ta del av Malins erfarenheter från både karriären som elitidrottare och från livet självt – Malin menar att målsättning och mental träning avspeglar sig i allt som har med livet att göra, inte enbart inom idrott.

Malin Ewerlöf är en av Sveriges främsta löpare genom tiderna, med inte mindre än 24 SM-guld och ett flertal rekord i olika mästerskap och tävlingar i bagaget. År 2002 tvingades hon lägga löparskorna på hyllan till följd av skador på hälsenorna, men hon har ett fortsatt starkt engagemang i träning och frågor som rör livet, motion och hälsa. Bl.a. är Malin författare till boken ”Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf” och har medverkat i ett flertal TV-produktioner så som Superstars i TV4 och Mästarnas Mästare i SVT.

Hon är även en efterfrågad föreläsare som inspirerat många till förbättrad målsättning och ökad förmåga att skapa motivation.

Förslag på föreläsning med Malin Ewerlöf:

Balans i livet

En inspirerande och motiverande föreläsning om att hitta balans i livet och hur träning kan vara ett fantastiskt redskap för att bli bukt med stress och oro.

Träning har alltid hjälpt Malin att orka med allt i hennes vardag, att rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi. Med utgångspunkt från hennes över 20 år långa karriär som elitlöpare berättar Malin hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig till att få in träning i din vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande till något positivt.

Alternativa föreläsare

Anna Lindberg | Magdalena Forsberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.