Maria Gerlofson

Föreläsare

Maria Gerlofson

Föreläsare

Maria Gerlofson

Vad gör dig till en drömchef som skapar god arbetsmiljö och resultat? När blir du istället en stressmakare som hämmar din och andras framgång? Vad krävs för att du, och ditt teamet ska hålla i längden samtidigt som ni är kreativa och når era mål? Vilka är de nio saker du behöver kunna för att skapa bra och hållbara grupper?

Maria Gerlofson delar med sig av sin djupa kunskap om ledarskap, personlig utveckling och vad det är som får oss att må bra på jobbet. Hon berättar levande och konkret om vad som krävs för att människor ska bli engagerade, kreativa och målinriktade på jobbet, utan att rusa in i väggen.

Du ska anlita Maria Gerlofson när du/din verksamhet vill:

  • Skapa en hållbar och god arbetsmiljö
  • Om du vill utveckla ert ledarskap och era team
  • Få inspiration till tydlig kommunikation, mer arbetsglädje, ökad kreativitet och goda attityder.
  • När ni vill förebygga stress och få verktyg för ökat välmående och fokus

Maria Gerlofson driver konsult- och utbildningsföretaget Act and Grow för ett mer hållbart arbetsliv. Nyligen kom hennes bok ”Drömchef eller stressmakare? 9 vägar till hållbart ledarskap”. Tidigare har hon även skrivit Mod – stå upp för dig själv och varit medförfattare i en bok om coachning. Maria är även bokredaktör i Tidningen Chef och gör deras Chefboken.

Maria är en uppskattad och erfaren föreläsare, som kan konsten att kombinera seriös forskning med humor och lätthet. Hon ger många praktiska exempel och övningar.

Maria Gerlofson skräddarsyr upplägget utifrån era behov och önskemål. Här ser du ett exempel på hennes föreläsningar:

  • Drömchef eller stressmakare – så blir du en hållbar ledare i nio steg.
  • Jobba som ett drömteam – träna det som skapar gott samarbete, god kommunikation och hög kreativitet.
  • Bli mer agil och kreativ med improvisatörens mindset. En interaktiv föreläsning utifrån improvisationsteater, psykologi och hjärnforskning.

 

 

Nyckelord:

Stresshantering – Personlig utveckling