Martina Skowronska

Martina Skowronska är retoriker, författare, samtalscoach och föreläsare som ger dig verktyg för att genomskåda dolda narcissister och hantera toxiska chefer.

Under Martinas föreläsningar får du tips på hur du kan hantera destruktiva relationer. Du får lära dig hur du upptäcker ett subtilt och manipulativt beteende i privata och yrkesmässiga relationer. Du får veta hur du kan kommunicera och agera när du till exempel blir nedtystad, nedvärderad och ignorerad.

Martina Skowronska är författare till den till hyllade boken “Genomskåda narcissisten” (Ekerlids, 2001) som handlar om hennes erfarenheter av en kärleksrelation med en dold narcissist. Hennes senaste bok ”Toxiska chefer” (Ekerlids, 2023) ger läsaren tips på hur man kan hantera chefer som missbrukar sin makt.
Sedan 2007 har hon arbetat professionellt inom kommunikationsyrket och stöttat organisationer i deras sätt att kommunicera. Hon föreläser därför även om hur man kommunicerar begripligt via skriftlig och muntlig kommunikation samt via sitt kroppsspråk.

Martina Skowronska är en omtyckt och engagerad föreläsare. Hon erbjuder fyra föreläsningar som inspirerar, ökar kunskapen och ger praktiska verktyg:

  • Genomskåda den dolda narcissisten – så upptäcker du narcissistens oärliga och manipulativa spel: Våld i nära relationer inbegriper inte bara fysisk misshandel. På ett personligt och fängslande sätt får du lära dig mer om hur du upptäcker ett kontrollerande och manipulativt beteende, du får tips på hur man hanterar en narcissist och hur man bryter en destruktiv relation.
  • Toxiska chefer – så hanterar du ledare som missbrukar sin makt: Vad är ett toxiskt ledarskap? Vad kan man göra om man råkat ut för en destruktiv chef? Och hur påverkar det toxiska ledarskapet organisationen och den enskilda medarbetaren? Föreläsningen riktar sig till er som vill skapa förutsättningar för medarbetare att må bra på jobbet och få tips på hur man kan stänga dörrar för chefer med toxiska ledarskapstendenser.
  • Presentationsteknik och kommunikation – bli en trygg talare och fånga din publik: När ni i teamet vill bli bättre på att kommunicera verbalt och icke-verbalt. Ni får lära er smarta presentationsteknik-knep samt hur man använder ord och kroppsspråk för att nå fram med sitt budskap. Föreläsningen är till för alla som håller presentationer och pratar inför en fysisk och/eller digital publik.
  • Skrivande och klarspråk – så gör du dig förstådd och inkluderande: Att förstå innebörden av en text är en demokratifråga. Därför bör man sträva efter att göra sig förstådd, så att inte budskapet i det man kommunicerar går förlorat. Martina lär er skriva begripliga texter, anpassade i tonalitet till målgrupp och kanal. I utbildningen presenteras grunderna i klarspråk.

Alternativa talare

Elaine Eksvärd Mi Ridell

Fotograf: David Lee


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.