Mattias Goldmann

Mattias Goldmann är en inspirerande moderator med fokus på frågor kring klimat, energi och hållbarhet. Han betonar möjligheterna vi har och relaterar till deltagarnas eller åhörarnas verklighet, vilket skapar extra tyngd i budskapet.

Med över hundra offentliga framträdanden per år är Mattias ett säkert kort när ni söker en moderator som hanterar allt från kortare trendspaningar till stora konferenser, eller som agerar bollplank för ledningsgrupper.

Mattias Goldmann är inte bara uppskattad talare inom klimatfrågor; år 2017 dubbades han till den ärofyllda titeln Riddare för sitt klimatarbete av den franska regeringen. Han har även utnämnts till ”Mäktigast i hållbarhetssverige”, varit runner-up i ”Årets Opinionsbildare”, och toppat Retrievers lista över synlighet i klimatfrågan bland icke-politiska anknutna.

Idag är Mattias Chief Sustainability Officer på Sweco, Europas största samhällsbyggarkoncern. Tidigare var han VD för klimatkonsultfirman 2050 samt talesperson för Gröna Bilister. Han har också varit informationskoordinator på riksdagen för Miljöpartiet, lokalpolitiker i Uppsala och lobbyist på PR-byrån Westander. År 2009 flyttade Mattias till Kenya, där han under två år arbetade med klimatprojekt. Detta är något som han ofta återkommer till i sina föredrag – att det lokala och det globala går hand i hand!

Liksom många eftertraktade talare har Mattias Goldmann en rider med vad han vill ska finnas på plats när han medverkar, och vad han vill undvika. Men i detta fall är det inga divalater, utan en grön lista som bidrar med extra inspiration till det fortsatta arbetet för en mer klimatsmart och hållbar arbetsplats. Vad den gröna listan innehåller? Boka Mattias som talare så får ni se!

Alternativa föreläsare

Mikael Botnen Diamant | Catarina Rolfsdotter-Jansson

Mattias Goldmann föreläser om...


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.