Mia Kleregård

Den teknologiska utveckling som just nu pågår utmanar vårt sätt att tänka och vårt sätt att leva och kanske inte minst vårt sätt att leda. Mia Kleregård har nyfiket studerat de stora trenderna och bl.a. bidragit som expert i Trygghetsrådets arbete med deras nyligen publicerade rapport: Framtidens Arbetsliv Är Här. Samtidigt som vår samhällsstruktur utvecklas och förändras i snabb takt så växer också en annorlunda arbetsmarknad fram – en miljö där det livslånga lärandet är en av de viktigare nycklarna. Vad betyder den här utvecklingen för ledarskapet, och för dig som leder och engagerar både lärare och unga i deras lärande? Vilka nya yrken, säger experterna, kommer skapas till våra unga när de ska ut i arbetslivet?
Mia Kleregård, framtidsanalytiker, inspirerar och utmanar våra föreställningar om ledarskapet i denna spännande tid av kraftig samhällsförändring.

Mia Kleregård har genom sina år på Apollo och Systembolaget utvecklat en passion för ledarskap och framtid. På senare år har hon dessutom allt mer börjat närma sig de stora globala frågorna, vilket bland annat lett henne genom utbildningen på Singularity University, FN-engagemang och nu till VD-posten på svenska delen av stadsodlingsföretaget Plantagon. Hon ser ljust på framtiden och människans förmåga att klara av de viktigaste utmaningarna.

Hennes mål är att inspirera och förändra organisationsstrukturerna som inte styrker morgondagens samhälle. Detta via ett starkt och framgångsrikt ledarskap för att skapa en förändring som är hållbar på lång sikt. Mia har visionen att initiera förändringsarbete som en del i den vardagliga verksamheten i varje företag, myndighet och kommun i Sverige.

Mia har deltagit i flera internationella high-level-sammanhang som bla. FN’s High Level Launch av arbetet med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen, senast var hon närvarande på FN’s LeadersSummit 2017 i New York med fokus på ledarskap och djärva innovationer.
Hon är idag VD för e-Merit Academy med säte i Zürich som är en disruptiv akademi inom exekutiv ledarutveckling. Fokus är att lösa företagens framtida strategiska utmaningar och både utveckla talanger och organisationerna inför transformationen till CyberAge. Mias uppdrag har en räckvidd som spänner över hela hennes gedigna ledarerfarenhet och spetskompetenser.

Du ska anlita Mia Kleregård när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna och lära utav en expert inom digitalisering.
  • Skapa ett starkt och framgångsrikt ledarskap som är hållbart på lång sikt.
  • Skapa trygghet i verksamheten och få verktyg att arbeta med.

Alternativa föreläsare

Jaqueline Kothbauer | Judith Wolst

Mia Kleregård föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Fakta
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Management
tag copy 4 Created with Sketch. Marknadsföring
tag copy 4 Created with Sketch. Medarbetarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Moderator
tag copy 4 Created with Sketch. Samhällsbyggnad
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Struktur
tag copy 4 Created with Sketch. Teambuilding
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teknik
tag copy 4 Created with Sketch. Vetenskap

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.