Mia Kleregård

Mia Kleregård

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, Moderator

Mia Kleregård är föreläsaren som rustar framtidens ledare på en resa där de utforskar samhället i allmänhet och affärsvärlden i synnerhet utifrån några av världens främsta entreprenörers perspektiv, såsom Elon Musk, Jeff Bezoz och Richard Branson. Mia har förmågan att få framtidens ledare att anamma de fantastiska möjligheter och tuffa utmaningar som möter företag.

Mia Kleregård har genom sina år på Apollo och Systembolaget utvecklat en passion för ledarskap och framtid. På senare år har hon dessutom allt mer börjat närma sig de stora globala frågorna, vilket bland annat lett henne genom utbildningen på Singularity University, FN-engagemang och nu till vd-posten på svenska delen av stadsodlingsföretaget Plantagon. Hon ser ljust på framtiden och människans förmåga att klara av de viktigaste utmaningarna.

Hennes mål är att inspirera och förändra organisationsstrukturerna som inte styrker morgondagens samhälle. Detta via ett starkt och framgångsrikt ledarskap för att skapa en förändring som är hållbar på lång sikt. Mia har visionen att initiera förändringsarbete som en del i den vardagliga verksamheten i varje företag, myndighet och kommun i Sverige.

Mia har deltagit i flera internationella high level sammanhang i bla. FN’s High Level Launch av arbetet med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen, senast var hon närvarande på FN’s LeadersSummit 2017 i New York med fokus på ledarskap och djärva innovationer.
Hon är idag VD för e-Merit Academy med säte i Zürich som är en disruptiv akademi inom exekutiv ledarutveckling. Fokus är att via att lösa företagens framtida strategiska utmaningar både utveckla talanger och organisationerna inför transformationen till CyberAge. Mias uppdrag har en räckvidd som spänner över hela hennes gedigna ledarerfarenhet och spetskompetenser.

Du ska anlita Mia Kleregård när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna och lära utav en expert inom digitalisering
  • Skapa ett starkt och framgångsrikt ledarskap som är hållbart på lång sikt.
  • Skapa trygghet i verksamheten och få verktyg att arbeta med.