Michael Halvarson 

Konferencier, Föreläsare, Underhållare

Michael Halvarson 

Konferencier, Föreläsare, Underhållare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Michael Halvarson 

Komisk magi i världsklass!

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika artisteri gjort sig ett allt större namn på de internationella scenerna. Han är även en mycket uppskattad konferencier och programledare. Med över tjugo års erfarenhet inom event- och nöjesbranschen har han lång erfarenhet och stor rutin att leda evenemang och skapa en röd tråd. Hans utstrålning i kombination med hans professionalitet har gjort honom till en mycket uppskattad konferencier som med fördel även bokas till kvällens underhållning.

Som förste och ende svensk blev Michael 2006 handplockad att göra en huvudroll hos världens främsta internationella show, Cirque du Soleil. Det blev en fantastisk erfarenhet, med flera tusen föreställningar världen över. Michael har även synts i SVT:s lördagsunderhållning Helt magiskt och på BBC:s tittarsuccé The Magicians. Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Den lämpar sig lika bra för en svensk som en internationella åhörare och framförs på svenska eller engelska.

Michael har även föreläsningen Fokus i vilken han talar om konsten att hålla koncentrationen och fokusera på rätt saker. I en värld där vi ständigt förutsätts vara tillgängliga är det extra viktigt att kunna koppla bort bruset och koncentrera sig på det viktiga i stunden.

 

 

Nyckelord:

Artist – Konferencier