Micke Gunnarsson

Micke Gunnarsson är en inspiratör som lär företagare, medarbetare och chefer om den digitala utvecklingen, sociala medier och hur internet är det nya analoga. Han är en sann inspirationsföreläsare när det gäller mötet med oss själva, våra barn, den digitala världen och sociala medier.

Micke tar hela Sveriges skolor med ungdomar och föräldrar på en upplevelserik föreläsning kring prestation, självkänsla, den digitala utvecklingen och internetanvändning kopplat till barn och unga. Han vägleder pedagoger in i barnens värld och omfattar ämnen som lika värde, relationsbyggande och hur ingen är den andra lik.

Micke Gunnarssons passion kring barn och unga  började i tidig ålder då han redan som 9-åring skulle bli världens första dagpappa. Inom lärande och utbildning har han jobbat på förskola, kulturskola samt startat en gymnasieutbildning. Hans kreativitet och entreprenörskap har också inneburit flera startade företag, projekt och gärna med inslag av ny teknik och internet. I uppstarten av  företaget Barnatro AB var affärsidén “Att sprida så mycket kärlek vi kan, till så många som möjligt under vår korta tid här på jorden”.

Du ska anlita Micke Gunnarsson när du/din verksamhet vill:

  • Ge sin personal en inspirerande vitaminkick
  • Ha motivation och inspiration inför förändring
  • Lyssna till en sann inspirationsföreläsare kring prestation och den digitala utvecklingen

Micke Gunnarssons föreläsningar är perfekta för er som söker en föreläsning som inspirerar och berör på djupet. Där det handlar om relationer, bemötande, självkänsla men också mötet med det nya lärandet, internet och barnen som kommer till oss från framtiden. En injektionskick som gör att vi längtar till nästa möte med våra barn!

Beroende på era behov så skräddarsyr Micke sina föreläsningar. Exempelvis kanske ni önskar mer om det digitala, kanske mer gällande relationer, självkänsla etc. Kontakta oss för att bolla idéer!

Micke anlitas även som moderator och konferencier, och har utfört uppdrag med möten med allt från 6-åringar till vuxna ministrar.

Alternativa föreläsare

Judith Wolst  | Nemo Hedén

Micke Gunnarsson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Barn
tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Föräldraskap
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Konflikthantering
tag copy 4 Created with Sketch. Lärande
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Pedagogik
tag copy 4 Created with Sketch. Relationer
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Skola
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.