Ola Rapace

”Jag vill inte dö ensam!” – en stark och ärlig föreläsning med Ola Rapace om relationer, personlig utveckling, hur vi ser på livet och det ansvar varje individ bär på.

Ola Rapace är en av Sveriges allra främsta skådespelare med en lång och imponerande meritlista bestående av bl.a. James Bond-filmen Skyfall, Wallander-serien, Tusenbröder, Tillsammans, White Trash, och ett stort antal filmer, TV – och teaterproduktioner. Sedan sitt genombrott år 1999 har han även varit ett omtalat namn i media.

2020 utkom Ola Rapace med sin debutbok Romeo (min flykt i fem akter), där han hudlöst självutlämnande och brutalt ärligt skriver om att nå botten och kämpa sig upp igen.

I sin föreläsning delar han med sig av människan Ola – på djupet, bakom strålkastarljuset och kändisskapet. Ola öppnar upp och visar de sidor som ingen tidigare fått ta del av. Han talar om det egna ansvaret var och en av oss bär, i allt från våra närmaste relationer och föräldraskap till ansvaret i vårt arbete, mot våra medmänniskor och kanske framför allt mot oss själva. Ola menar att många av våra problem och de svårigheter vi har i livet i grund och botten handlar om oss själva, och om vi är villiga att ta ett större ansvar och se vår egen del i det hela så har vi stor potential att utvecklas och kanske till och med känna oss genuint lyckligare.

När ni lyssnar på Ola Rapace får ni ta del av en oerhört berörande och ärlig reflektion kring livet och vad som är viktigt – på riktigt. Ola talar om drivkraften vi alla har inombords och inspirerar er till hur ni kan ta tillvara på den, och delar med sig av vad som driver honom, innerst inne. Ni kommer få nya insikter kring relationer och hur vi kan vårda dessa, kommunikation, och vilka roller vi spelar i livet. Med stor igenkänningsfaktor inspirerar Ola kring personlig utveckling och hur vi kommunicerar – både med oss själva och med varandra.

Ni möter en ärlig man som på ett mycket modigt och berörande sätt delar med sig av sina reflektioner och av den stora rädslan han bär på – att dö ensam.

Trots att Ola Rapace är ett av Sveriges kändaste namn har mycket få människor fått ta del av det djup och de innersta tankar Ola bär på. Med sin fantastiska närvaro, råa ärlighet och stora vana av att stå på scenen lämnar Ola ingen oberörd. Möt Ola Rapace – mannen med rädsla för att dö ensam.

Du/din organisation ska boka Ola Rapace när du/ni vill:

  • Inspireras kring den inre drivkraft vi alla bär på
  • Jobba med personlig utveckling
  • Få nya insikter om varje individs egna ansvar i relationer, på arbetet och mot oss själva
  • Förbättra kommunikationen och grupputvecklingen
  • Ta del av oerhört berörande och inspirerande livsreflektioner

Alternativa föreläsare

Mikaela Lauren | Mia Törnblom


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.