Paolo Roberto

Elitboxare, föreläsare, författare, företagare, inspiratör, programledare och skådespelare!

Det är nog få svenskar som inte känner till Paolo Roberto – inspiratören som efter boxningskarriären sadlade om till superentreprenör.

Paolo är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, och har belönats med utmärkelsen ”Årets talare 2013”. I sina inspirerande föreläsningar talar han bl.a. om modet att tänka annorlunda och våga ta första steget, mental styrka, att aldrig ge upp och hur små förändringar kan skapa stora förbättringar i ditt liv.

I sitt bagage har Paolo Roberto en framgångsrik karriär som proffsboxare och elitutövare i taekwondo och kickboxning, men också en bakgrund av kriminalitet och utanförskap. Numera är han en mångsysslare av rang: Paolo skriver bästsäljande kok – och träningsböcker som översatts till en mängd olika språk och säljs världen över, jobbar som programledare på TV, krögare, konferencier, föreläsare och skådespelare, samt driver flera framgångsrika bolag.

Paolo Roberto har alltid haft ett stort intresse av samhällsfrågor, och brinner särskilt mycket för de medborgare som har det mindre förspänt. Med sin brokiga bakgrund och sitt frejdliga humör fängslar Paolo sina åhörare, och han tvekar aldrig att ge sig in diskussioner om de mest skiftande ämnen.

I sina föreläsningar tar han med åhörarna på motiverande och inspirerande resor berättade ur ett lite annorlunda perspektiv.

Exempel på föreläsningar med Paolo Roberto:

LÅT INTE RÄDSLAN BLI STÖRRE ÄN NYFIKENHETEN

Entreprenören Paolo Roberto berättar om hur han aldrig tillåtit att rädslan vinner över nyfikenheten och om modet att tänka annorlunda och våga ta det första steget. Låt inte den där rädslan bli fängelset som låser in dina drömmar – du missar 100 procent av alla chanser du inte tar. Förändring kan vara jobbigt och skrämmande men inget är så smärtsamt som att vara på en plats där man inte hör hemma.

FIGHTING SPIRIT

Efter att ha blivit klassad som en av Stockholms farligaste ungdomar blev det boxningen som räddade Paolo Roberto från gatan. Dagen efter att boxningskarriären tog slut startade han det företag som kom att bli den framgång det är idag och lärde sig snart att ”Fighting spirit” inte bara är viktigt inom boxning utan även i det dagliga livet. Att alltid kämpa vidare, aldrig ge upp!

DET FINNS INGA MIRAKELKURER

Det dyker ständigt upp nya dieter och träningsformer, men som Paolo Roberto säger: Det finns inga mirakelkurer. Samtidigt kan det räcka med små förändringar för att skapa stora förbättringar. Det viktigaste är att leta upp motivationen istället för att vänta på den. Du behöver inte kontrollera dina tankar, du behöver bara se till att inte de kontrollerar dig.

Alternativa föreläsare

Simon Sköld | Mikaela Lauren

Paolo Roberto föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Livsöden
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. mat
tag copy 4 Created with Sketch. Matlagning
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Moderator
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Team
tag copy 4 Created with Sketch. Teambuilding
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teamwork
tag copy 4 Created with Sketch. Träning
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning
tag copy 4 Created with Sketch. Varumärke

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.