Petter

Petter är inte bara en av Sveriges mest framgångsrika artister, utan också hyllad föreläsare, författare och företagare. Med sina föreläsningar inspirerar han åhörarna genom att dela med sig av sin historia, med allt från koncentrations – och skrivsvårigheter under skoltiden, till marknadsföring, företagande och att våga gå sin egen väg.

Idag är Petter en självklarhet på Sveriges musikscen och vi har sett honom i succéer som ”Så mycket bättre” och ”The Voice Sverige”. Dessutom är han en framgångsrik företagare, och öppnade 2013 den populära restaurangen ”Käk” i Stockholm. Samma år debuterade han som författare med romanen ”16 rader”, en bok med avstamp i hans hiphoptexter och som handlar om de läs – och skrivsvårigheter han upplevde i skolan. Petter är alltså en mångsysslare av rang!

Han är en oerhört inspirerande föreläsare, som tagit revansch på sin barndoms svårigheter genom att som sjuåring börja utforska hiphopen, där han succesivt hittade en helt ny värld. En värld där han plötsligt var mästare på att behärska språket och kunde uttrycka sig som han ville. Idag är han utan tvekan ett av de absolut största namnen inom svensk hiphop!

Petter får alltid strålande betyg på sina föreläsningar, och 2017 han fick den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets talare – Man”. Boka en föreläsning med Petter och ta del av en spännande livsresa och få tips och råd på vägen mot dina mål! 

Förslag på föreläsningar med Petter:

“Så blev jag artist”

Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

“Artisten, varumärket och entreprenören”

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smart marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998. Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

“En hyllning till språket”

Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till att en person börjar uppskatta ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok “16 rader”. Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Sagt om Petter

”Du var helt oslagbar igår, så himla intressant att höra om din resa. Du kan verkligen allt om marknadsföring. Du ägde scenen igår och var helt fantastisk! Önskade att din föreläsning varit dubbelt så lång!”

”Vi går omkring som i ett “Petter-rus” här på skolan. Alla går och småler, är glada, berörda, och inspirerade! “Asbra” är det samlade intrycket från både elever och lärare! Petter når verkligen fram till eleverna med sin story och genom sitt sätt – så närvarande, generös, intressant, rolig, avslappnad och med ett fantastiskt kroppsspråk! Vi är så glada att vi hade möjlighet att lyssna på honom. Bästa föreläsningen – utan tvekan.”

”Stort stort tack för i morse! Vill bara säga att det blev så fint, du är fantastisk! Jag känner art du till och med räddade liv genom allt hopp du förmedlade.”

Alternativa föreläsare

Ola Rapace | Paolo Roberto

Petter föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Artist
tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. företagande
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Livsöden
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Marknadsföring
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. musik
tag copy 4 Created with Sketch. Språk
tag copy 4 Created with Sketch. Varumärke

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.