Regina Donato

Regina Donato har ett otroligt imponerande CV med bl.a. en VD-position på gigantföretaget Halebop, och ett flertal högt uppsatta tjänster på Telia Solera – något som började som ett extrajobb för närmare 20 år sedan.

2018 lämnade Regina Halebop för att kliva på det nya uppdraget som affärsområdeschef för IP-Only Enterprise, med målet att ta företaget till nästa nivå, växa på företagsmarknaden och utöka fokus på nya områden som digitalisering och företagslösningar.

Regina Donato har alltid lockats av drivkraft, utveckling, tillväxt, driven affärskultur och teknisk kunnighet – ämnen som hon numera på ett inspirerande och energifyllt sätt föreläser om. Med stor kunskap och erfarenhet av teknik, affärsutveckling, digitalisering och ledarskap hjälper hon på ett personligt och professionellt sätt organisationer och företag att ta nästa steg och ta ansvar för sin egen utveckling.

Tidigare har Regina under sin anställning på Telia varit med och byggt ett av världens största IP-nät, hon har jobbat på den internationella wholesalesmarknaden, varit affärschef för Skanova samt CTO för Bredband.

Regina drivs av att vara en utmanare på marknaden och att befinna sig i en tillväxtfas – där hon ser möjligheter och roliga utmaningar istället för problem!

Regina Donato lägger stor vikt vid att involvera personalen i företagets utveckling, lära känna och lyssna på medarbetarna och skapa ett gemensamt engagemang. På så sätt skapas en positiv företagskultur. Även kundfokus är en avgörande faktor enligt Denato, och i sitt arbete prioriterar hon kundens belåtenhet mycket högt. Regina menar att en framgångsfaktor hos ett företag kan vara att istället för att försöka göra allt, fokusera på att göra det man redan gör, och göra det riktigt bra.

Du/din organisation ska anlita Regina Donato när ni vill:

  • Inspireras och utbildas inom det framtida ledarskapet i en snabbt föränderlig värld.
  • Lära er mer om hur ni kan skapa effektiva organisationer och få medarbetarna att prestera på topp.
  • Höja motivationen och förbereda er inför framtiden.
  • Lyssna på en expert inom affärsutveckling.
  • Skapa trygghet i verksamheten inför en resa med stora utmaningar och förändringar.

Alternativa föreläsare

Vanessa Leporati | Ari Riabacke

Regina Donato föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. affärsutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. förändring
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. företag
tag copy 4 Created with Sketch. företagande
tag copy 4 Created with Sketch. företagskultur
tag copy 4 Created with Sketch. företagsledning
tag copy 4 Created with Sketch. företagsutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.