Rosita Bergkvist

Rosita Bergkvist är utbildad beteendevetare med en master i psykologi och över 20 års erfarenhet av utbildning. Hennes största passion är beteendevetenskap och vår fantastiska hjärna. Denna passion lyser igenom när hon med humor och glimten i ögat föreläser och utbildar, och sprider såväl konkret kunskap som glädje.

Rosita föreläser och utbildar i psykosociala faktorer på arbetsplatsen, psykisk hälsa, stress samt personlig utveckling där alla föreläsningar är byggda på evidensbaserad forskning inom beteendevetenskap samt forskning om hur vår hjärna fungerar. Hennes mål är att genom kunskap åstadkomma positiv utveckling, hälsa och välmående.

Exempel på föreläsning med Rosita Bergkvist

Bli stress-smart
Är stress verkligen farligt? Måste vi tänka ” balans i livet” och ”återhämtning” för att inte gå under av stress? Eller finns det en annan förklaring?

Denna föreläsning tar upp stress från ett annat perspektiv där vår fantastiska hjärna står i centrum. Föreläsningen beskriver på ett lätthanterligt sätt vad som händer i kroppen och hjärnan under stress och hur och varför det händer. Men framför allt hur våra invanda tankemönster påverkar vår stress, och hur vi kan ändra på vår syn på stress och må bättre i vardagslivet och på jobbet.

Du ska anlita Rosita bergkvist när du/din verksamhet vill:

Öka välbefinnandet och minska sjukfrånvaron genom att få kunskap och konkreta tips om avgörande psykosociala faktorer på arbetsplatsen. Få kunskap och konkreta tips om hur och varför psykisk ohälsa & stress uppstår, samt vad man kan göra för att må bättre. Få inspiration och konkreta tips om hur du kan förändra något i ditt liv, bli bättre, nå högre eller ”bara” bli den bästa versionen av dig själv.

Rosita Bergkvist kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på hennes föreläsningar:

  • Öka kunskapen och minska sjukfrånvaron. En föreläsning som ger konkret kunskap om hur, varför och vilka faktorer som enligt forskning är viktigast för en hälsosam psykosocial arbetsmiljö.
  • Du är vad du tänker! En föreläsning om hur och varför du har blivit den du är och hur du ändrar på det och blir den bästa versionen av dig själv.
  • Psykisk ohälsa. Öka era kunskaper och få konkreta tips om hur och varför psykisk ohälsa uppstår, samt vad man kan göra för att må bättre i såväl vardag som på arbetsplatsen.
  • Må så där jäkla bra! En motivationsföreläsning om hur man på olika sätt kan boosta hjärnans ”må bra”-delar och öka både fysiskt och psykiskt välmående.
  • Bli stress-smart. En föreläsning om hur våra invanda tankemönster påverkar vår stress, och hur vi kan ändra på vår syn på stress och må bättre i vardagslivet och på jobbet.

 

Alternativa föreläsare
Johan Norén | Anna Tebelius Bodin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.