Stefan Holm

Stefan Holm är elitidrottaren som vet vad som krävs för att bli bäst i världen. Öka er mentala styrka och målmedvetenhet genom att lyssna på hans inspirerande föreläsning!

Med ett stort antal guldmedaljer i OS, EM, VM och svenska mästerskap är höjdhopparen Stefan Holm en av vår tids främsta elitidrottare. Hans vinnarskalle och otroliga fysiska förmåga har fängslat hela svenska folket såväl som den internationella publiken. Efter en dramatisk final vann Stefan OS-guld i Aten, och lyckades trots denna enorma urladdning åter motivera sig året därpå och vinna inomhus-EM i Madrid.

För sina idrottsprestationer har Stefan Holm belönats med bl.a. Jerringpriset, Bragdguldet och Victoriastipendiet. Dessutom har han vunnit frågesportprogrammet ”På Spåret” hela två gånger och år 2013 blev han invald till Internationella Olympiska Kommittén.

Utöver sin karriär inom idrotten är Stefan numera även författare, populär föreläsare och TV-medarbetare. I sina föreläsningar talar han om sin otroliga idrottskarriär, träningen som gjorde honom till bäst i världen, och inte minst hur man ständigt motiverar sig för att bli – och förbli – en av Sveriges främsta idrottsmän genom tiderna.

Ni får ta del av Stefans filosofi om att det inte räcker med enbart talang för att nå toppnivån, utan att det krävs mycket mer. Även om den fysiska träningen självklart är viktig, så spelar den mentala träningen kanske en ännu större roll, liksom attityden och inställningen till vad man gör. Det är intressanta lärdomar och knep som vem som helst kan tillämpa, inte bara elitidrottare.

Låt er inspireras av hur Stefans osvikliga motivation och disciplin tagit honom till de framgångar han uppnått. Han är expert på mental träning och har stor personlig erfarenhet av hur viktig inställningen är för resultaten. Ni får följa med på en motiverande och engagerande föreläsning, fullmatad med anekdoter från hans ofattbara elitkarriär. Stefan Holm har blivit en stor källa till inspiration för många, både inom idrotten och i näringslivet, och hans råd och metoder går att applicera på båda branscherna – det krävs engagemang, träning, attityd och inställning. Föreläsningen blir ännu mer levande och inspirerande med hans personliga historia, med medgångar såväl som motgångar.

Alternativa föreläsare

Carolina Klüft Anna Lindberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.