Suad Ali

Suad Ali blev av Veckans Affärer utsedd till en av Sveriges unga supertalanger 2016 och vinnare i kategorin ”Årets Opinionsbildare”. När chefsorganisationen Ledarna listade Framtidens Kvinnliga Ledare 2016 var hon den yngsta på listan. Suad är även ny krönikör för Nordens största ledarskapstidning; tidningen Chef. Med det sagt är det överflödigt att påpeka vilken aktuell och spännande profil Suad Ali är.

Suad började sin bana genom den ideella sektorn, och har en gedigen erfarenhet från myndighetsarbete. Glädjande nog har hon nu också börjat föreläsa och visat sig vara en supertalang även inom detta, men många otroligt spännande perspektiv och ämnen att tala om. Som exempel har Suad en väldigt intressant föreläsning om hur en ny generation intar arbetsmarknaden i Sverige, och om hur spelreglerna på denna marknad behöver skrivas om för att locka och hålla kvar unga talanger. Inte minst för att på ett bra sätt få in dem i ledarpositioner. Hur gör företag och arbetsgivare chefsrollen attraktiv för unga talanger? Hur leds Generation Y bäst?

Suad Ali kan skräddarsy upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på hennes teman:

  • Vilka förväntningar har Generation Y på sina chefer?
  • Så leder du morgondagens stjärnor och får dem att trivas och utvecklas!

Visste du detta om chefskap i Sverige?

Sverige har Europas äldsta chefer och Ledarna har flaggat för att det råder chefsbrist i Sverige. Samtidigt visar Universums undersökningar att endast varannan 18-30-åring i Norden tycker att det är viktigt att vara chef någon gång under karriären. Det är betydligt färre än unga i andra delar av världen, där vill 70 procent bli chefer. Behovet av chefer kommer att öka i takt med att 126 000 chefer kommer att gå i pension de kommande tio åren. I relation till detta är idag knappt var tionde chef under 35 år.

 

Alternativa föreläsare
Navid Modiri  | Charlotte Signahl

Suad Ali föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. kvinna
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Omvärld
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.