Susanne Canu

Föreläsare, utbildare, coach
Susanne Canu

Susanne Canu

Föreläsare, utbildare, coach
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Susanne Canu

Susanne Canu berättar:

Sommaren 2006 kastade min man min arbetsmobil i Medelhavet. Han hade fått nog av att jag alltid arbetade. Jag blev rasande på honom, men han förklarade lugnt att nu får du välja. Jobba gärna mycket, men inte när vi är lediga tillsammans. Jag vill ha en närvarande fru och ställer inte upp på detta längre.

Idag kan vi skratta åt detta tillsammans, säger Susanne, och tack vare att jag ansvarar för att ha en vältränad självkänsla så har jag numera en härlig balans på mitt yrkes- och privatliv.

Sedan Susanne utbildade sig inom Mia Törnbloms ”MT-metoden” har hon upplevt utveckling på riktigt. Nu för tiden är hon trygg, klarar av att delegera och får dessutom sin omgivning att utvecklas och nå sin fulla potential. Metoden har hon även använt med stor framgång i sin roll som personalansvarig på det säljföretag hon drivit i många år, innan hon själv blev utbildare, coach och föreläsare på MT ledarskap.

Utöver Susannes långa erfarenhet som både ledare och chef har hon även arbetat med entreprenörskap, där det också handlar om att motivera och vägleda människor i olika situationer, något hon verkligen älskar. Som föreläsare och utbildare är hon lyhörd, inspirerande och har ett enormt driv och energi som smittar av sig.

 

Du ska anlita Susanne Canu när du/din verksamhet vill:

– Utvecklas som individer och stärka kommunikation och samarbete inom gruppen

– Stärka självkänslan och tryggheten hos personalen

– Satsa på ökad prestation genom ökat välbefinnande

 

Susanne kan skräddarsy sina upplägg efter era behov och önskemål. Kontakta gärna oss för att bolla idéer!

 

Nyckelord:

Föreläsare – Utbildare – Självkänsla – Självledarskap – Balans – Coaching – Trygghet – Prestation – Personlig utveckling – Ledarskap – Teamutveckling

 

Sagt om Susanne:

Vi är nöjda med Sussie, det blev en bra och inspirerande dag! Dagen var uppskattad av deltagarna och Sussie gav energi och ingav förtroende genom sitt sätt att blanda övningar, egen kunskap och exempel. För oss blev det också ett bra sätt att fånga in vad vi ska jobba vidare med på grupp- och individnivå.
– 
Linda Blom, Kommunikationschef – Kunskapsförbundet Väst

 

Läs mer om Susanne Canu här:

MT ledarskap