Susanne Pettersson

Susanne Pettersson

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare, utbildare

Susanne Pettersson är en av våra mest efterfrågade föreläsare och utbildare inom förändringsarbete. Hon har 20 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Susanne agerar som ledarskapscoach och konsult inom både näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för flera av våra Svenska elitidrottare och deras tränare.

Som föreläsare är Susanne pedagogisk, engagerande, inspirerande och underhållande att lyssna på. Hon är duktig på att lyfta fram konkreta och tydliga exempel och hon lyckas med hjälp av illustrerande anekdoter göra så att budskapet verkligen sätter sig i oss, både i hjärnan och i hjärtat.

Susanne är specialutbildad att leda och driva förändrings- och utvecklings­processer på individ-, grupp- och organisationsnivå inom olika branscher. Ta gärna hjälp av Susanne när ni står inför utmanande förändringar – det kan göra en otrolig skillnad!

Susanne är författare till en rad uppskattade böcker och under våren 2016 kommer hon med det senaste tillskottet: ”Presentera och briljera”

Du ska anlita Susanne Pettersson när du/din verksamhet vill:

  • Ena gruppen och få alla att dra åt samma håll – samarbete och målstyrning
  • Jobba för ett tydligare, starkare och mer positivt ledarskap
  • Slipa era förmågor i presentationsteknik

Susanne Pettersson kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP – Om att med tydlighet och glädje kunna leda personer, grupper och organisationer till framgång.
  • DRA ÅT SAMMA HÅLL! – Ta fram kraften i teamet och få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll
  • PRESENTERA OCH BRILJERA – Presentationsteknik, framför ditt budskap med trygghet och finess!

Sagt om Susanne Pettersson

  • ”Tack för en helt fantastisk föreläsning. Vi var alla berörda av dina berättelser och du gav massor med energi och glädje. Vi har fått massor att tänka på och det tackar vi för.” – Sarah, OKQ8. Maj 2016.