Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är en av våra mest efterfrågade föreläsare och utbildare inom förändringsarbete. Hon har över 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Susanne agerar som ledarskapscoach och konsult inom både näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för flera av våra svenska elitidrottare och deras tränare.

Som föreläsare är Susanne pedagogisk, engagerande, inspirerande och underhållande att lyssna på. Hon är duktig på att lyfta fram konkreta och tydliga exempel och hon lyckas med hjälp av illustrerande anekdoter göra så att budskapet verkligen sätter sig i oss, både i hjärnan och i hjärtat.

Susanne är specialutbildad i att leda och driva förändrings- och utvecklings­processer på individ-, grupp- och organisationsnivå inom olika branscher. Ta gärna hjälp av Susanne när ni står inför utmanande förändringar – det kan göra en otrolig skillnad!

Susanne är författare till en rad uppskattade böcker, b.la. Presentera och briljera som gjorde succé 2016.

Boken handlar om att de allra flesta kan lära sig att fånga en publik; det gäller bara att lära sig hur! Det är en en handbok för att du ska kunna gå upp på den där scenen, genomföra en fängslande lektion i skolan, hålla det där talet eller ställa dig upp inför dina kollegor med stolthet, trygghet och glädje – och briljera!

Du ska anlita Susanne Pettersson när du/din verksamhet vill:

  • Ena gruppen och få alla att dra åt samma håll – samarbete och målstyrning
  • Jobba för ett tydligare, starkare och mer positivt ledarskap
  • Slipa era förmågor i presentationsteknik

Susanne Pettersson kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP – Om att med tydlighet och glädje kunna leda personer, grupper och organisationer till framgång.
  • DRA ÅT SAMMA HÅLL! – Ta fram kraften i teamet och få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att dra åt samma håll
  • PRESENTERA OCH BRILJERA – Presentationsteknik, framför ditt budskap med trygghet och finess!

Alternativa föreläsare

Gunnar Söderström | Kattis Ahlström


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.