Tina Thörner

Tina Thörner är en av de allra största profilerna inom svensk rallysport, och har segrat i världsmästerskapet för damer hela tre gånger. Hon har även varit totaltvåa i svenska rallyt samt vunnit Marocko Rally Raid.

Tidigare har Tina arbetat som teamledare och PR-profil åt GM och Ford, något hon numera gör för prestigefyllda Mitsubishi.

Hon är även en uppskattad föreläsare som inspirerar till insikten om att man kan bara man vill, förutsatt att man verkligen tror på det. Tina Thörner talar om hur man skapar sin egen lycka i livet, hur man odlar ett positivt tänkande och stärker sitt självförtroende. Vikten av att kunna ge konstruktiv kritik och att kunna ge feedback är ytterligare två ämnen som Tina berör i sina föreläsningar.

Tack vare sina livserfarenheter och studier har Tina hjälpt både sig själv och sitt rallyteam till briljanta framgångar. Utöver sin karriär som kartläsare har hon även ägnat många år åt att utbilda sig i NLP, KBT, projektledning, coachning, personlig utveckling, stress och friskvård, yoga, meditation, m.m. Med sitt arbete vill Tina Thörner skapa insikter och belysa innebörden av 100 procent ansvar, delaktighet utifrån ett naturligt inre driv och vikten av ordens och kommunikationens betydelse. Enligt henne innebär ledarskap att ha kraft och klarsynthet att i förväg kunna se vilka resultat stora såväl som små handlingar medför. Förändringar leder till ytterligare förändringar – utveckling leder till att det krävs ännu mer utveckling. Detta innebär att om man vill vara konkurrenskraftig krävs det att man ligger steget före.

Som föreläsare är Tina Thörner otroligt öppen och ärlig, med ett enormt engagemang. Hon arbetar inom en av de mest mansdominerade branscher och brukar säga att hon lärt sig massor, men att oj vad tacksam hon är över att vara kvinna. Det gäller att våga vara den man är!

Alternativa föreläsare

Petra Malm Anna Lindberg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.