Zinat Pirzadeh

Zinat Pirzadeh är en omåttligt populär stand-up-komiker som med sin vassa humor ger nya perspektiv på integration, hederskultur och mångfald. I sina uppträdanden blandar hon högt med lågt och humor med allvar, och det är just dessa kontraster som kännetecknar Zinat.

Utöver sin lysande karriär som komiker är Zinat Pirzadeh även en uppskattad föreläsare och författare. Med knivskarp blick och rapp tunga levererar hon analyser, anekdoter och träffsäkra repliker, vilket har gjort henne till en av landets mest efterfrågade underhållare. Med Zinat har ni garanti på både skratt, eftertanke och en och annan ögonöppnande sanning!

I början av 90-talet kom Zinat till Sverige från Iran – en kulturkrock som innebar att det tog många år innan hon förstod att hon var fri att göra sina egna val, något som hon idag brinner för att alla ska ha möjlighet till. För sitt djupa engagemang för flickor och kvinnors rättigheter och sitt arbete för att stoppa barnäktenskap har Zinat Pirzadeh utsetts till Goodwill-ambassadör av Svenska FN-förbundet. Trots detta räds hon inte att skämta om varken hederskultur, jantelagar eller burkor – synliga såväl som osynliga.

Kan man dö av surströmming? Hur ser den svenska burkan ut? Zinat Pirzadeh är en fantastisk mix av värme, humor, mod och bred livserfarenhet och stor scenvana. Hennes förmåga att nå ut till alla i publiken, i alla sorters publik, och att bjuda på både skratt och viktiga insikter, gör henne till en fantastisk underhållare såväl som föreläsare.

Du/din organisation ska boka Zinat Pirzadeh när ni vill:

  • Ta del av när Zinat med utpräglad fingertoppskänsla blandar allvarliga och känsliga ämnen med finurlig humor.
  • Låta Zinat Pirzadeh sätta en proffsig, färgsprakande guldkant på ditt nästa evenemang som moderator eller konferencier.
  • Lyssna på en föreläsning som bjuder på både underhållning och eftertanke.

Alternativa föreläsare

Özz Nüjen Navid Modiri

Zinat Pirzadeh föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Jämställdhet
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Moderator
tag copy 4 Created with Sketch. Rasism
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.