Jobba hos oss

Talking Minds växer

Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt team. Vi är ett litet team med stor närvaro och härlig energi. Vi sitter i fina och ljusa lokaler högt upp med fritt läge centralt i Stockholm.

Du

Vi värdesätter personliga egenskaper, du har en positiv självbild och är driven. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter, trivs när tempot är högt och tar gärna tag i saker som du ser behöver göras.  Du gillar att vara en del i ett team men kan också arbeta självständigt. Du värdesätter goda relationer och vill bidra till vår och våra kunders framgång.

Jobbet

Rådgivande försäljning, med kundens önskemål och behov matchar du innehåll med rätt talare, konferencier eller utbildare. Kontakten med våra kunder sker med e-post, telefon och chatt via vår webbplats. Förutom svenska bör du behärska engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet.

Du kommer i viss mån att hjälpa till med att uppdatera vår webbplats och sociala media. Erfarenhet från WordPress och sociala media är meriterande men inte nödvändigt.  Det viktiga är att du har en önskan och vilja att utvecklas.

Välkommen med din ansökan senaste 30 november, skickas till petra@talkingminds.se

 

Boka kostnadsfri rådgivning

Några av våra kunder