Jobba hos oss

|| TILLSATT  Vi söker en driven och positiv kollega till vårt innesäljteam. || Mia Törnblom och Pia Sundhage

Vill du jobba på en kreativ arbetsplats där vi har god energi och kul på jobbet? Vi är ett härligt team som sitter i fina, ljusa lokaler i centrala Stockholm och som nu vill växa ytterligare med en säljare.

Om tjänsten

Talking Minds förmedlar Sveriges föreläsare, underhållare och utbildare. Utifrån behov hjälper vi företag och organisationer att hitta rätt talare till rätt tillfälle. Som innesäljare kommer du att ansvara för hela säljprocessen med nya och befintliga kunder. Du kommer att utgå från kundens behov via telefon eller mail och därefter föreslå och sälja in passande talare till deras möten. Våra kunder söker vanligtvis talare till personaldagar, kickoffer och inspirationsdagar.

Om dig

Du får gärna vara i början av din karriär. Har du erfarenhet av försäljning så är det ett plus, men vi värdesätter personliga egenskaper mer. Vi ser gärna att du är ambitiös och gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd och glad. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter, trivs när tempot är högt och tar gärna tag i saker som du ser behöver göras. Du gillar att vara en del i ett team men kan också arbeta självständigt. Du värdesätter goda relationer och vill bidra till vår och våra kunders framgång.

Detta är en junior tjänst.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senaste 28 februari.

Skickas till petra@talkingminds.se.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig!