Jobba hos oss

Vi utökar vårt säljteam!

Talking Minds är en av Sveriges främsta talarförmedlingar med ett stort nätverk av föreläsare, utbildare, moderatorer och underhållare.

Som rådgivare hos oss arbetar du självständigt med allt från att bearbeta nya kunder till att matcha inkommande förfrågningar med rätt föreläsare. Det är ett spännande och utvecklande jobb, och du får inblick i en mängd olika branschers verksamheter. Vi hjälper våra kunder att planera allt från små personaldagar och ledningsmöten till stora kickoffer och events. Tillsammans med kunden gör du en behovsanalys och matchar sedan de föreläsare som passar bäst för kundens event.

Vi är ett litet starkt, positivt team med bra sammanhållning som peppar och uppmuntrar varandra, och vi ser nu fram emot att välkomna en ny säljkollega. Vi sitter i fina, ljusa lokaler i centrala Stockholm och hos oss får du dagligen ha kontakt med Sveriges bästa inspiratörer. Ett stimulerande och omväxlande arbete.

Vi söker dig som är driven, social och serviceminded. Du får gärna ha erfarenhet av försäljning, och har du tidigare jobbat med att söka upp nya kunder så är det ett plus.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 30 april 2023.

Skickas till petra@talkingminds.se.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt person.