Om oss

Talking Minds är en av Sveriges främsta talaragenturer. Vi har kunskapen som behövs för att leverera optimalt resultat, och har skapat tusentals föreläsningar och utbildningar.

Pålitlighet
Hos oss får du ett personligt bemötande, ett tryggt samarbete och ett hundraprocentigt slutresultat. Oavsett om du är talare eller kund ska du känna att vi är pålitliga, stabila och levererar på topp. Vi är mycket angelägna om att alla inblandade ska ha en positiv upplevelse av samarbetet från början till slut.

Kompetens
Vi har kunskapen som behövs för att leverera optimalt resultat. Du är i trygga händer. Dels är vi duktiga på att lyssna in och förstå era behov och önskemål, dels känner vi våra talare väl och vet vad de kan erbjuda. Vi erbjuder bästa möjliga matchning vid varje enskilt tillfälle.

Valuta för pengarna
Tillsammans har vi skapat tusentals föreläsningar och utbildningar, vi vet vad som ger ett bestående mervärde till åhörarna. Som kund ska du få valuta för pengarna, det är viktigt. Den ambitionen möter vi genom att alltid kvalitetssäkra de talare vi förmedlar och att alltid hålla oss uppdaterade i branschen.

Vi förmedlar talare och underhållare som kommer för publikens skull, inte som vill att publiken ska komma för deras skull. För oss är det en mycket viktig skillnad. Talking Minds Crew