Om Talking Minds

Allt detta får du när du anlitar oss.

PÅLITLIGHET – Hos Talking Minds får du ett personligt bemötande, ett tryggt samarbete och ett hundraprocentigt slutresultat. Oavsett om man är talare eller kund ska man känna att vi är pålitliga, stabila och bara tycker att det bästa är gott nog. Vi är väldigt angelägna om att alla inblandade ska ha en positiv upplevelse av samarbetet från början till slut. Vi tror att ”what goes around comes around”.

KOMPETENS – Vi har kunskapen som behövs för att leverera en optimal slutprodukt. Du ska aldrig ha något att oroa dig för. Dels är vi duktiga på att lyssna in och förstå kundens behov och önskemål, dels känner vi alla våra talare väl och vet hur de jobbar. Därför kan vi sörja för bästa möjliga matchning vid varje enskilt tillfälle.

VALUTA FÖR PENGARNA – Tillsammans har vi lyssnat på hundratals föreläsningar och numera vet vi vad som faktiskt ger ett riktigt mervärde till åhörarna. Som kund ska man få valuta för pengarna, det är viktigt. Den ambitionen möter vi dels med att undvika stora påslag och därmed hålla priserna nere, och dels genom att alltid kvalitetssäkra de talare vi förmedlar. Vi förmedlar talare och underhållare som kommer för åhörarnas skull, inte som vill att åhörarna ska komma för deras skull. Vi tycker att det är en väldigt viktig skillnad.

Våra tjänster.

Vi förmedlar talare, underhållare konferencierer m.m. Vi hjälper dig att bolla idéer och hitta fram till de personer som passar perfekt till just era arrangemangs behov och önskemål.

ENSKILD FÖRELÄSNING
Eller uppträdande. Efter ert önskemål. Från 40 min till heldag.

KONCEPT
Vi syr ihop det perfekta programmet för er kick off / inspirationsdag / temadag etc.

UTBILDNING
Ett skräddarsytt program på minst 1 dag för djupare kompetensutveckling.

ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR
Vi arrangerar själva ett antal öppna föreläsningar varje säsong. Både mot företag och till privatpersoner. Välkomna att utvecklas och inspireras tillsammans med oss!