TJÄNSTER

FÖRELÄSNING

Vi förmedlar talare, föreläsare, moderatorer, konferencierer och underhållare.  Vi hjälper er med idé till färdigt koncept och logistik. Allt från från 15 minuter till flera dagar. Varmt välkommen att kontakta oss inför ert nästa arrangemang, så att du kan förstå och uppleva vår kompetens och erfarenhet.

Läs mer

EVENT

Med en omsorgsfull planering hanterar vi det logistiska flödet när flera tusen personer ska hanteras. Teknik, lokaler, boende, transport och förtäring ordnar vi så att du kan ägna dig åt det du är bäst på. Vår erkänt kompetenta personal tar hand er på plats för ett lyckat slutresultat. Vi missar inget med våra argusögon …

Läs mer

ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR

Vi arrangerar ett antal öppna föreläsningar varje säsong, publika event som är mycket populära. Både mot företag och till privatpersoner. Vi kan också fungerar som partner ifall ni själva vill hålla föreläsningar för allmänheten. Vi har både organisation och kompetens för dessa event. Vi hjälper er givetvis att arrangera “öppna” föreläsningar för era kunder, medlemmar eller leverantörer också. Välkommen att utvecklas och inspireras tillsammans med oss!

 

Läs mer

UTBILDNING

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar för stora som små grupper inom de flesta ämnen. Kom med din idé till oss eller så ordnar vi allt, från idé till full logistik. Vi ordnar de främsta inom det valda området och garanterar att din konferens eller utbildningsdag blir till det bästa. Vi har många nöjda kunder genom åren och det bästa är att de alltid återkommer. Vår styrka ligger i vår kompetens och erfarenhet från riktigt stora projekt.

Läs mer

Några av våra kunder