”Vi är jättenöjda med TalkingMinds. De är lyhörda, agerar snabbt och proffsigt och ger alltid väldigt bra service. Vi har använt dem vid både stora och små event.”

Christina Sanders, Health & Engagement Director, AstraZeneca

 


Hela upplevelsen av kontakten med Talking Minds var positiv. Allt från första kontakten till genomförandet andades glädje och positivitet. Det var inte sista gången vi vänder oss till dem”

Charlotte Scheutz, Personal Assistant to Paul Stone – CEO Supply Chain Nordics, DHL

 


Talking Minds och Petra levererar ”de bästa” vi har bokat föreläsare sedan 2017 med Petra och varit fantastiskt nöjda med allt. Våra deltagare på våra yrkeskonferenser för tandsköterskor har vid flera tillfällen frågat vart får ni alla fantastiska föreläsare ifrån?
We just say: Talking Minds 😊

Marie Udén, Förbundsordförande och Verksamhetskoordinator, Svenska Tandsköterskeförbundet

 


Det gick lätt och smidigt att boka föreläsare på Talking Minds. Föreläsaren Susanne Canu inspirerade hela vår arbetsgrupp och det enda vi har att anmärka på var att föreläsningen var för kort … nästa gång bokar vi en hel dag!

Annica Frösslund Landstinget Västmanland, Kärlkirurgiska kliniken

 


Samsyn Tillberga

Vi från Samsyn Tillberga är fantastiskt nöjda med att få ha Viktor Frisk som föreläsare, engagemang, glädjespridare och med en proffsighet av absolut världsklass levererade Viktor en föreläsning som det kommer pratas om mycket bland kidsen i Tillberga. Det är svårt att inte älska en sådan person som ger sitt yttersta i alla lägen utan att kräva något tillbaka, Viktors föreläsning kommer att sitta kvar länge i folks minnen och vi har fått enormt positiva reaktioner efter att ha haft Viktor här. Han kom, såg, imponerade och spred en fantastisk energi runt sig, vi kommer garanterat att rekommendera Viktor och Talking Minds med Petra i spetsen i framtiden. Och vilka vi kommer att ta kontakt med direkt vid nästa föreläsning? Talking Minds såklart

Mikael Schweitz Samsyn Tillberga

 


 

Jag träffade Petra på Talking Minds av en slump på Motivationsdagen. Vi hade aldrig tidigare anlitat talare/motivatörer/inspiratörer inom vårt bolag. Sedan dess har vi bokat vid några tillfällen. Petra var grym på att hitta rätt talare för oss, och även ta fram den talare vi ville ha vid ett speciellt tillfälle. Det har varit både lätt och roligt att jobba med Petra, då hon inte är efterhängsen säljare som trycker på eller försöker sälja mer än jag vill ha. Vi kommer definitivt använda oss av Petra och Talking Minds i framtiden.

Christina Molin, vice VD Djurfarmacia Sverige AB

 


Vi från Karriär & Kompetens arrangerar varje år konferensen ”Mötesplats Kvinna och chef”, där vi startar upp dagen med någon inspirationsföreläsare som både ger kunskap, energi och sätter tonen för dagen. Detta hjälper Petra och Talking Minds oss med och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete. Våra kunder ger feedback om att detta är höjdpunkten på året och att de inte förstår hur vi ska toppa nästkommande år – det vet vi att vi gör – både på egna meriter men också tillsammans med Petra.  Nu är vi igång och planerar för nästa konferens och Petra finns med som vanligt.

Maria Winsnes, abc Karriär & Kompetens