Att boka föreläsare med expertis inom retorik och presentations- och samtalsteknik är ett effektivt och inspirerande sätt att utveckla medarbetarnas förmåga att tala inför grupper, vinna förhandlingar och känna sig trygg i kommunikationen.

Retorik är ett ämne som många upplever som svårt, och faktum är att en av de vanligaste rädslorna bland det svenska folket är just att tala inför folk. Lyckligtvis är rädslan fullt möjlig att träna bort, och med hjälp av en föreläsare eller utbildare inom retorik kan vi alla lära oss att hitta vår egen trygghet i samtalet och i kommunikationen.

Oavsett om du ska tala inför små eller stora grupper, delta på möten och argumentera för din sak, eller vinna viktiga förhandlingar så har du oerhört stor nytta av att vara en duktig retoriker. Språk är makt och att kunna kommunicera med kraft, pondus och övertygelse är en otrolig tillgång. Men att trollbinda publiken och få ett möte, en presentation eller en säljpitch att verkligen nå fram är inte det enklaste.

När du bokar en föreläsare eller utbildare inom retorik, kommunikation och samtalsteknik får du kunskap, konkreta verktyg och tips som gör dig skickligare på att förhandla och argumentera, ökar din förmåga att kommunicera övertygande med trygghet och pondus, och kunna göra riktigt vassa framföranden, både inför stora och små grupper. Du kommer lära dig vad som fungerar för just dig, i vilka sammanhang och inför vilken publik.

Talking Minds samarbetar med många olika föreläsare och utbildare inom retorik, med olika inriktningar och spetskompetenser. Hos oss kan ni boka allt från effektiva, kortare föreläsningar till workshops och längre utbildningar. Genom att tala med våra rådgivare får du hjälp att hitta rätt föreläsare utifrån just era behov och önskemål.

Kontakta oss på info@talkingminds.se för mer info och rådgivning kring att boka föreläsare inom retorik!

Här kan du läsa mer om några av våra experter inom retorik!

Dela nyheten